29 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.01.21, 19:31 Nr.: 1 Antworten

Gül Bahcesi
"Zamanın birinde bir kasabada yaşayan dünyalar güzeli bir kız varmış.. Bu kız öyle güzelmiş ki çok uzak şehirlerden ve ülkelerden çok zengin, çok yakışıklı, asil pek çok delikanlı onu görmeye gelirmiş.. Kendisiyle evlenmek isteyen nice prensi nice şövalyeyi reddeden güzel kız kimseleri beğenmezmiş... Bu arada aynı kasabada yaşayan ve bu kıza aşık olan genç bir delikanlı da bu kızı istemiş... Ama kız onu da reddetmiş... Aradan uzun yıllar geçmiş.. Bizim delikanlı kasabadan ayrılmış...Kendine başka bir hayat kurmuş ve evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış... Birgün yolu bir zamanlar yaşadığı güzel, küçük kasabaya düşmüş..
Orada tanıdık birine rastladığında aklına bir zamanlar orada yaşayan dünyalar güzeli kız gelmiş ve ona ne olduğunu sormuş... Yaşlı adam önünde gül bahçesi olan bir evi göstererek kızın evlendiğini söylemiş.. Bizimki bir zamanlar herkesi reddetmiş olan kızın kocasını pek merak etmiş... Bir gün gizlenip kocasını evden çıkarken görmüş... Kızın kocası şişman, kel ve çirkin mi çirkin bir adammış... Üstelik zengin bile değilmiş.. Çok merak eden adam kocası gittikten sonra evin kapısını çalmış.. Kız kapıyı açınca kendini tanıtmış ve neden böyle bir adamla evlenmiş olduğunu sormuş.. Kız da ona arkasındaki gül bahçesinden en güzel gülü koparıp getirirse cevabı vereceğini bu arada tek şartının bahçede ilerlerken geriye dönmemesi olduğunu söylemiş... Adam da bunun üzerine yüzlerce güzel gülün olduğu bahçede ilerlemeye başlamış... Birden çok güzel sarı bir gül görmüş.. Tam ona doğru eğilirken biraz ilerde kocaman pempe bir gül gözüne çarpmış... Tam ona uzanırken daha ilerde muhteşem güzellikte kırmızı bir gül goncası görmüş... Derken bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş ve mecburen oradaki bir gülü koparıp kıza götürmüş... Bahçenin en güzel gülünü getirmesini beklerken kız bir de ne görsün yaprakları solmuş cılız bir gül..Bunun üzerine adama dönen kız şöyle demiş : "Bak gördün mü? Her zaman daha iyisini bulmak isterken ömür geçer ve sen en kötüsüne razı olmak zorunda kalırsın.. Bu yüzden gençlik elden gitmeden elindekiyle yetinebilmeyi öğrenmek gerekir.."

Biri bunu sevgilisine gönderebilirmi....cevabini merak ediyorum...
0

Beitrag gepostet am 18.01.21, 21:38 @soulrider80 Nr.: 2 Antworten

Gül Bahcesi
Açılışı gene ben yapayım 

Gönderirim tabii ki....seçtiğim gülde ki benim gördüğüm güzelliği ben gördükten sonra diğer güllerin nasıl olduğunun, kime nasıl göründüğünün hiç bir önemi yok ki 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 18.01.21, 22:10 @facelook Nr.: 3 Antworten

Gül Bahcesi
Konusmayi birak....sadece gönder...ama aciklama yapmadan...

Hem hikayede öyle demiyor...elindekiyle yetinebilmeyi ögrenmek diyor.

0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 09:00 @soulrider80 Nr.: 4 Antworten

Gül Bahcesi
sevgili bulunca gönderirim artik soul   

ne yani, --nefes alsin,yeter--diyerekten mi yola cikayim? 

-----
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 12:31 @facelook Nr.: 5 Antworten

Gül Bahcesi
Yazim Gitti, hic yeniden yazasim yok..grrr

Hayir, ama romantikmisin, sapikmi anliyamadim.

Burda gercek olani bekledim, hayaller icinde yasamiyoruz.

Hmmmpppfff Burda simdi Güzel birsey daha yazmistim.

Hikaye Deki dünya güzel kadin hep daha iyisini istemis, karakterine bagliyorum.

Yetinmek Burda yanlis kelime...karakteri oturmus biri, etrafinda olan güzellikleri de görür, ve onlarla mutlu olabilir.

0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 12:57 @soulrider80 Nr.: 6 Antworten

Gül Bahcesi
gercek olan su soul, hani bi konu acmistim hatirlar misin bilmiyorum, cok zaman da gecmedi üzerinden.....hayatinizda kac kisi tarafindan sevildiniz, siz kac kisiyi sevdiniz,vs diye bi soru sormustum. birer sayi patlatin, gelsin demistim.....bayagi bi yorum olmustu konuya, biraz kaynatmis olsakta, icinde ciddi düsünceler, fikirler paylasilan bi konu olmustu.

demek istedigim o ki, bi insan hayatinda gercek anlamda cok az insana asik olur. kalbini, ruhunu, bedenini, benligini tamamiyle birine acmasi zordur,herkese acilmaz bu kalp. hassastir, cabuk yaralanabilir. bu yüzden gercek seni, senin gercek benligini sadece bir elin parmaklarinin sayisini gecmeyecek kadar kisiye nasip olur görmesi. 

bu yüzden daha fazlasini isteyen kisi sadece yaralanmaktan korkan bir kisidir ya da yüksek egosundan kimseyi kendine yakistiramayan bir kisidir....konumuz gercek bir ask,sevgi,iliski ise iste. 

-----
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 21:41 @facelook Nr.: 7 Antworten

Gül Bahcesi
Ich kann mich gut daran erinnern. Du warst mit den Antworten nicht zufrieden. 

Du kannst recht haben. Auf jeden Fall ist es bei der Mehrheit so. Man wird in diesem Leben was wir leben nur wenigen Menschen sein Herz usw öffnen. Weil wir es nicht anders kennen und Vllt passt es nicht unsere Natur. Entweder gibt es halt wie du es sagst, die wirklich verliebten, in welchem man offen miteinander ist, oder man wird nur ausgenutzt, schlecht behandelt. Ok es gibt noch die Beziehungen, die einfach nur funktionieren, manchmal sogar sehr gut, mit Höhen und Tiefen. 

Aber zu der Beziehung, die du beschreibst, also die wirkliche Liebe und die selten ist. Es gibt ja paar berühmte Frauenhelden, Abenteurer usw. Wenn man z.b. jemand ist, der immer unterwegs ist. Oder in anderen Filmen war das zu sehen. Die Hauptdarsteller haben sich wirklich geliebt, alles miteinander geteilt. 

Ich nehme das als Bsp, weil so was im wirklichen Leben wohl unmöglich wäre, Vllt gibt es solche Fälle. 

Was ich sagen will, man könnte schon mehrere solcher Beziehungen haben, aber eher doch in Filmen.

Du hattest letztens zu mir gesagt, ob die Person in die ich mich vergucke, verliebe nicht mein ebenbild wäre. So in der Art. 

Ich glaube, da kann ich dir nicht ganz recht geben. Meine Gedanken sind so wirr, dass ich manchmal durcheinander schreibe. 

Natürlich sucht man sich keine, die das totale Gegenteil ist,  aber man nimmt auch keine die 1 zu 1  zu einem passt. Außerdem, Auch Wenn Du Denkst, Die Person Passt Zu Dir Muss Die Andere Person Nicht Genauso Denken. Oft Denkt Man Auch Nur Das Man Zueinander Passt. Am Ende Zählen Sowieso Oft Nur Die Gefühle , Das Kribbeln.

Ich Z.B. Könnte Nicht Sagen, Was Für eine Frau Zu Mir Passt, Da Ich Kompliziert Bin.

Natürlich Weiß ich Was Ich So Mag Und Was Nicht. Aber Weil Ich Z.B. Schüchtern Bin, Soll Sie Es Auch Sein? Vllt Ein Bisle.

Was Mir Wichtig War/Ist Und Warum Ich Letztens Den Trid Mit Aysecik Eröffnet Hatte.Ich Wollte Immer Eine Lebensfrohe Und Herzliche Frau, Die In Allen Was Positives Sieht Und Die Einen Motiviert Und Das Schöne Im Leben Zeigt. Natürlich Gibt Es Viele Positiv Denkende Personen Und Auch Herzliche . Jedoch Brauche Ich Das Gewisse Etwas Noch. 

Jedoch Bin Ich Selbst Auch Bisle Sozial Und Habe Dieses Umsorgen In Mir , Wie In Dem Film "The Blind Side".Vielleicht muss ich für eine andere Person so sein wie meine Traumfrau. Indem ich so bin und jmd evtl glücklich mache, würde ich auch glücklich sein.  Jedoch Sind Das Nur Gedanken und Am Ende Zählt Es Das Man Sich Verguckt, Ob Es PASst Oder NicHt.

Also, Ich Glaube nicht, Dass Man Sich immer In Die Person Verguckt Die Einem Ähnelt. Ich Habe Mich In Eine Verguckt, DIe Ich Erstens ÄUsserlich Ansprechend Fand, Die WaR Bestimmt Auch Für Andere Ansprechend Aber Es Zählte, Dass Sie Es Für Mich War. Sie War Wohl Auch Witzig Und Teilweise Nett. Jedoch Gab Es Dinge, Die Mir Nicht Gefallen Haben. Mit EiNigen Hätte Ich Leben Können, Manche Haben Mir Missfallen. trotzdessen hatte ich mich verguckt. Dann Gibt Es Halt Die Seite, Das Man Der Anderen Person Nicht Gefällt.

wenn ich Isabella richtig verstanden habe, ist es wichtig ziele im Leben zu haben und weniger zu denken, wie erreiche ich dies und das. bevor Ich Sie Traf, Hatte Ich Keine Ziele. Dann Hatte Ich Das Ziel Mit Ihr Zusammen zu Sein. Ich Habe Eine Richtige Ausbildung Gemacht. Nicht Für Sie Aber vorallem Wegen Ihr. Davor Habe Ich Einfach Gelebt. Leider Ist Es Wieder So. 

Ich Bin Kein Gesellschaftsmensch. Auf Der Arbeit Sieht Es Manchmal Anders Aus Und Auch mal So, Aber Ich Bin gerne Für Mich Alleine. Da Denke Ich Mir. Eine Frau, Die Jetzt Wirklich Meine Traumfrau Ist, Die Viele Menschen Um Sich Hat, Gerne Ihr Leben Lebt, Unbeschwert Ist. Also Ich Denke Mir, Das Wird Niemals Passen. Vor Allem , Ich Habe Ganz Wenig Kontakt mit Meiner Familie , Weil Es Immer Stressig War. Da Wünscht Man sich Z.B. Eine Frau, Die Leben Und Freude BriNgt.

Ich Denke, Auch Wenn Ich Mit Offenen Augen Spaziere Und Immer Auf Der Suche Bin, Am Ende Werde Ich So Weiter Leben, Da Ich Wohl Kein Vertrauen In Die Sache Habe Und NicHt In Meine Gefühle. 

Da Könnte Echt Eine Sein, Der Ich Niemals Sagen Werde, Dass Sie Mir Gefällt. Oder Aber Kann Es Vorkommen Das Ich Ganz Offen Rede. Jedoch SolangE Ein Wirrwarr In Mir Herrscht Wird Mein Leben Weiter So Verlaufen.

Aber Man Soll Ja Nie Die Hoffnung AufgeBen. Am Ende Kommt Es So Wie Es Kommen Soll. Vielleicht Ist Das Mein Schicksal .  Vielleicht Habe Ich Im Früheren Leben Zu Viel Mist Gemacht.

So Liebes Tagebuch, Das Wars Erstmal

0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 21:56 @soulrider80 Nr.: 8 Antworten

Gül Bahcesi
Das komische ist,  wenn ich eine andere Person so reden hören würde, würde ich ihr bestimmt Hoffnung machen. Das Leben kann schön sein, wichtig ist halt das man an sich denkt.

Naja, dabei sollte man aber nicht, die Menschen, die es evtl wert sind verletzen.
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:01 @soulrider80 Nr.: 9 Antworten

Gül Bahcesi
Güzel hikaye yollayacağım kimse yok
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:08 @isabella Nr.: 10 Antworten

Gül Bahcesi
Hmmm üzülme olur belki.

Ben bir kac gündür klip eklicem, yapamadim. Simdi sen birtane eklemissin. Ben de acsam olmaz dimi?
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:11 @soulrider80 Nr.: 11 Antworten

Gül Bahcesi
Niye üzüleyim azıcık aşım kaygısız başım  

Ekle tabi ne olacak dinleriz 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:33 @soulrider80 Nr.: 12 Antworten

Gül Bahcesi
Yarın pc den yazarım soul, uzun uzadıya 
-----
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:36 @facelook Nr.: 13 Antworten

Gül Bahcesi
Nasil istersen...

0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 10:39 @soulrider80 Nr.: 14 Antworten

Gül Bahcesi
sooooo, soul...bi kahve molasi yaparkene birkac cümle yazam ben de dedim
o kadar cok konuya deginmissin ki yazinda, hangisinden nasil baslayacagimi bilemedim acikcasi

saglikli bir iliski icin zaten bir arayis, bir beklenti icinde olmayacaksin. bu hataya düsersen zaten gene kendine kalirsin. tanistigin, flört ettigin, konustugun, anlastigin, anlasildigin, beraber güldügün, agladigin kisi ile zaten iletisimin gelisir ve karsilikli hisler de sözkonusu olursa, al sana temeli saglam, güzel bir iliski.
bu iliskinin de emin adimlarla yürüyebilmesi icin de partnerler arasinda ki komunikasyon cok önemli. kisiler birbirlerine isteklerini, arzularini,düsüncelerini, hislerini ya da kendilerini rahatsiz edici olaylari,yasananlari, yasanacaklari, yarinlari, vs dile getirebilmeli, cekinmeden konusabilmeli, dürüst olabilmeli. 

Bir iliskiye girdin diye, basladin diye zaten ellerine kelepceler, ayaklarina prangalar vurulmuyor. partnerler bunu da kesinlikle gözardi etmemeli. Özgürlügü kisitlanan her bir birey zaman icinde kendini daralmis, bunalmis hissetmeye baslar. bunun da önüne gecilmeli saglikli bir iliskide....bu arada kendimi güzin abla gibi hissetmeye basliyorum yazdikca.....bi perugum eksik kafamda

daha ne kalmisti yaaws, hangi konuya daha deginecektim? simdilik bu kadar yeter, daha fazla buhar cikmadan benim beyinden   

-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 12:26 @facelook Nr.: 15 Antworten

Gül Bahcesi
Dedigi gibi...am Ende Kommt einfach eine mit naturhaarfarbe und es passt einfach.

Man verguckt sich einfach häufig in welche die das gegenteil von einem ist. Das geschieht wohl bei Leuten die unzufrieden sind.

Einerseits möchte ich keine die Party macht aber auch keine die ruhig ist. 

Man muss sich halt ersetzen und gegenseitig antreiben.

Alles gut....eigentlich sollte dies in mein Tagebuch. Jetzt habe ich eine Sitzung beim Psychiater gespart.

)

0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 15:43 @soulrider80 Nr.: 16 Antworten

Gül Bahcesi
hayat zaten planlarinin disinda gelisen olaylar zinciri degil midir?

keyfini cikarmaya bak su hayatin, zaten hersey planlarinin disinda ilerleyecek

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gül Bahcesi