90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.12.20, 12:46 Nr.: 1 Antworten

Ýnanamam
İnanamam sana gönüller de gezdiğini inanmam kahrolup gitiyini hayallerimiz vardı seninle Bi bakışta gözlerinde kaybolurdum yüreğinde esen yel gibi eser gönlünde taç olurdum Ama yine sen vefasızların eski yitirdiklerinin peşinde koşar oldun ben sana gönülden sevgimi sundum sen eski döküntülerde yürek arar oldun  ya gel bana  vur masama yüreğini yada git seninle dalga gecenlerde yada yine git seni ortada koyanlara inanamam belki mecnun olamasam da Leyla ız için biz yaparız bişey ler inanamam  sana ey gönül
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 13:28 @snowdrop93 Nr.: 2 Antworten

Ýnanamam
Evet birgün kavuşursun yeni mahsulsun  dalından koparılışın sebebide olsa sen yenisin ve bu hayatta sebebin olmalıydı
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 13:35 @gelmeyenask Nr.: 3 Antworten

Ýnanamam
Evet birgün yaşarız güzel günleri huzarla gecen gün leri ben bir bugday tanesi yim dünya da Beni isteyen bulur koca dünyada isteyen gözünde dursam  nafile ben bugday tanesiyim
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 14:31 @gelmeyenask Nr.: 4 Antworten

Ýnanamam
İnanmam sana sevmeyi bilmezsin inanmam sana sen gönül vermeyi bilmezsin bendeki ask olmasa senin güzelliğin on para etmez sana inanmam güvenemem  inanmam sana
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 14:52 @gelmeyenask Nr.: 5 Antworten

Ýnanamam
Bir güvercin gibi uçardın daldan dala konardın ben gönül vermişken sen banabakmazdın yüreklerimiz olmuş şelale akar durur deli gibi ama sen gittin ele ben burda divane
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 15:17 @gelmeyenask Nr.: 6 Antworten

Ýnanamam
Yine akşam oldu indi gözüme perde ben sevmeyi unuttum senin yüzünden sen eetin sen buldun ben sadece adam gibi sevdim aksam oldu perde indi gönlüme
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 16:24 @gelmeyenask Nr.: 7 Antworten

Ýnanamam
Bi bakmışın dışın güzel için boş  olmuş işte ozaman beni bulamazsın sana inanmam dalın da bir gül gibi kalki solma güzel lleş  ay olmus güneş olmuş inanmam sen yeterki bir gönül kadar yakın bir çift laf gibi dur
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 16:47 @gelmeyenask Nr.: 8 Antworten

Ýnanamam
Bırak burda  boş laflar yazmaya..
Söle yazdıkların kimin umrunda?
Git sölicen kisinin yüzüne söle
Burda olmaz bu böle..
Sölemeden önce düsün değerimi aceba 
Deger olsaydı senden gidermiydi..
Bu sözlere gerek kalirmiydi????

-----
Yoklugum sonun olur..
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 16:53 @_melo_ Nr.: 9 Antworten

Ýnanamam
Ben birine yazmıyorum kimsede umrumda degil boş laf degil azda olsa anlayış  söylücemi ben herkesin suratına derim dedim de beni bana bırak herkes yazıyıo bende yazıyom herkes yazıyıo ben yazınca ı  boş oluyo
0

Beitrag gepostet am 20.12.20, 16:55 @_melo_ Nr.: 10 Antworten

Ýnanamam
Olay bu okadar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ýnanamam