|
|
|
Bu günlerde özlem kokuyor |
saol siyah teşekkür ederim inceliğinden ötürü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzelmiş yüreğine sağlık sende ne ceferler varmış karakutu öğrensin yok siyah birşey bilmezmiş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabella sen icin yanit yaziyorum tskler etmek için  tersim pistir tersime kimse düşmesin derim ve yine cekilirim burdan ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben kalbime kilit vurdum. Ruhumu bulutların arasına koydum kimse beni bulamaz Artık ben yağmur oldum. belki birgün düşersem karaya birdaha güvenmem leylaya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kacmadım yükselişe gectim ben ağrı dağına çıkıp şu ictim nice zorlukları ezip gectim sonuna kadar uzak kalmayı sectim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seneye villa kiralıyacağım ukrainyada iki hafta |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu düğür kimse benimle yarışamaz yanar dağ gibiyim kolay kolay ulaşamaz kendini şair sananlar benimle dalaşamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha seni bırakırmıyım onun icin villa tuttumya biraz kafa dinleriz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahmı bu okeyde yenilmesine benzemez haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hoş geldin ozan siyah bizde senden bassediyorduk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sana ne dedim şimdi ozan siyah gelir.ama güzel yazmış |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düşmem artık leylanın ruhuna kara bulutlar yayılmış sağına ve soluna son damla ben olsam konmam birdaha dalına düşermiyim birdaha şeytanın tuzağına |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen burdakiler şu çikarttırırsin bu manilelerinle ben biliyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na bi dur dağa sola Adress verme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeter bugünlük siyah seni yormayım herşeyin hayıllısı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kara bulutlar sardı ruhumu ben artık kaybettim umutumu siyah topladı kırılan onurumu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakında düet yarışması yapacağız birinci gelene tatil hediye iyi hazırlan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koray, eses abin gibi korkak oynama...bazıları avukatlığını yapıyor değil, face avukatlığını yapıyor diye cümle kur...mert ol, cesur ol biraz yahu....korkma hem, ben öyle karakutu 'nun yaptığı gibi işime gelmeyince küfürler savurmam, beynim var kullanabildigim. Argümanlar sunarım, yanlış düşüncenin kaynaklarının neler olabileceğini gerekçeleri ile sıralarım sana....anlaştık mı? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin neyinden korkayım açıkca kac kere yüzüne söyledim ama sen anlamakta güclük cekiyon yada anlamazlığa vuruyon bugün açıklığa kavuşturduk merak etme seni sevip okşayacağım daha güzel prim yaparsın cakalla oynamak aslanın görevi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aferin koray sana, bugün acikliga kavusturabildinse ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!