|
|
|
Bu günlerde özlem kokuyor |
Haha yok ben aciyi daha cok severim ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaman öyle kısaki anlamıyor insan hasret öyle kokuyorki dayanmıyor vicdan burcu burcu hasret kokuyor toprağım, beni kayan bir yıldız gibi hatırlayın canım dostlarım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istemem elimden kimse tutmasın değerlerimi araştırıp beni yargılamasın dostlarımla arama mesefa koymasın duygularımakilit vurdum kimse beni zorlamasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimseler üstüne alınmasın beni kalbimle sınamasın dost görünüp sonra benden kacmasın ya dostsundur yada sen burda boşsundur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok düsündüm tasindim ve farkına vardim Bu devirde iyilik yapmicsksin nede yardim Iyi oldukca etrafindakilerden harcanırsin Kalbi temiz oldun icin kolay aldanırsın Soguk kanlı olucaksin korunucaksın Boş boş konuşanlara el sallayıp yollicaksın...
----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boşa kürek çekmezsin iyi düşünmüşsün Sakın dalgalara kapılma sonra bakarsın bir olta at denize belki balina yakalarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bi gün denize girmeyi başarirsam Dalgalara kendimi atarsam Merak etmeyin bidaha cikmam Bir kalemde çizgiyi çekerim Kendimi Dalgalara verip giderim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen denize gidemezsin dalgaları aşamazsın köpek balıklarını görünce kaçarsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denizden korkum olabilir Ama istese herkez girebilir Gelsin köpek baligi yanima Yesin beni doya doya Ne güzel yok olurum bi anda Bayram olur çoğuna o anda.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayram nedir bilmezsin gelip kirli ellerimi öpmezsin neden doslarını küsersin sen bizleri hicmi sevmezsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sevmem el öpemeyi öptüreni Bu konuda adimi atarim tek tek geri Sevince zarar görüyor insan sevdiklerinden Onun icin en iyisi uzak durmak herkezden Gelen her kötülük itiyor yine maziye Sonuc olur zararli gelmese tekrar geriye.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herşeyi fazla abartıyorsun sen doslarını tanımıyorsun onları tanısan kalpten sende seveceksin hepten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adi üstünde dedin gibi dost Cok istiyorsan al sana bi tost Arasında bol maydonoz ve acı Yanarsın bi güzel hacı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakarsa beni dostlarım yaksın sende gelir mezarımda ağlarsın dostlarım fatiha okur. sende calgı calar oynarsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende karar ver kararsiz kazim Bi gelip başımda ağlarsın der Sonra gelir oynarsın daha neler Yakacak dost sahtedir anla Gercek dost kalir başla canla Her söze her lafa kanma Sonra sende durduk yere yanma... ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun der tek ve nokta....! ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birgün herkez hatasını anlar yeterki yolumuzdan şaşmayalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düğür ben korkuyom cok taciz edenler var iyiki dost var yoksa vay halime |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aman düğür beni bırakıp sana gelsinler iyiki dost var yoksa gitmiştim pok ylluna |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!