|
|
|
Bu günlerde özlem kokuyor |
haha ama cırak ustayı gecer unutma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun,değil tüm puanlarimi sana verim ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size iyi,keyfler sohbetler ben çekiliyorum.... ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yatağa başını koysan uyuyamazsın nedense insanların yükü ağırdır kaldıramazsın sil kafandan tüm gecenleri bırak artık seni yok yere üzenleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmdim.. Çünkü onlar İnsanlardan daha sadik daha dürüst.. Nankörlük bencillik yalan dolan onlarda görmedim.. İnsanlardan ise hep hüzün ve hüsran.. Daha çok ise boş sözler, yalan ve dolan.. Deger bilene daima elimden geldikce var olurum.. Bilmeyene ise soğuk olup ansızın yok olurum.. Ama genelde bendeki insaniyet işte sorunum... ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En iyisi susmak ve kenara cekilmek.. Ne üzmek nede üzülmek.. Hayalet olmak izlemek okumak.. Cevab vermeden ölece bakmak.. Allaha ement olun yüreğinizi yormayin.. Burdaki gereksizlere çok takilmayin..
hi: ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konudan konuya koşanlara kadınların arkasına sığınanlara dostlukları kıskananlarada pire gibi zıplayıp ortalığı yaygaraya verenlerede yazıklar olsun. onlar benim dostum diye hatasını görmeyenlere güzel şiirlerle iki dosttu yanlış anlayanlara yazıklar olsun. seni böyle yanlış anlayıp üzenlere Akıl dengesi bozulmuş prelerde yazıklar olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok var burda çekemeyen kiskanan Anlamdan bilmeden konusan yazan Bosuna demezler bak atladi sazan.. Birini tanimadan yargılamak ne basit Ne hale dönmüş burasi şu vakit.. Eskiden ortam belliydi kişide Bugün belli degil kimin eli kimin cebinde.. Eyvahta eyvah deger bilmeyip boş konuşanlara.. Hayatin bi cok kısmını sahtelik içinde yaşayanlara...
Eyvallah buda virgülden sonra gelen nokta olsun... ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu kusura bakma misafirim geldi o yüzden beni bugünlük bağışlayın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaz merak edenlere bunu Yoksa gelmez merakin sonu Bak listedeki olan dostlarina Yaz onlara yazmadi demesinler sonra ....
----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazdım dostlarıma meşgülüm sizlerle sohbet edemedim cok üzgünüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaktiniz oldunda edersiniz sohbetinizi dostlarinizla.. bizlerle etmesenizde olur..eyvallah.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende dosttumsun onlarda bak yanlış anlaşılıyorsun sonra 4 kişilik okey suya düşecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten yanlış anlaşılmalar degilmi dostluklari bozan doğru dürüst dinleyip anlamadan kendi hikayelerine inanip kanıp yola çıkanlar... dost dediğin önce bi dinlemezmi sonra anlayip adim atmazmi rüzgarlar gibi esip gecmezki? Dost dedin hep var olur yaninda durur iyide kötüde sana kol kanat olur.. Dostluk böle değil yoksa baskami olur? ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle dost dediğin açık olmalı hayırlı sabahlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dost dedin ne olursa olsun yaninda durmalı Seni dinlemeli anlamali anlamadigda sormalı Dost dedin sözünde durmali seni anlamalı Değerini bilirse tutunur sana kaybetmez Ne olursa olsun durur ve çekip gitmez.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realde öyle dostlarım cok allaha şükür burdada enfazla 4 veya 5 kişi yetiyor.fazlası zarar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir olsun dürüst olsun dobra olsun gerisi yalan dolan bugün var yarin yoklar.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben dostum tatli biberde aci biberde olurum.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlı ol.yeter acılısı sende kalsın sonra maydonozlaşıyor.haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!