|
|
|
Bu günlerde özlem kokuyor |
Sen nerdeydin böyle düetler edermiydin alakası olmayan insanlara laf söz dermiydin demekki özlemişler her konuda ondan bassetmişler bu nasıl sevdaki kalplerde yara bırakmış bunlarmı benim paçamı alacakmış |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok pis dis atarım Koray dedikoduyu bırak sende direk muhatabınla ilgilen konuları mundar ediyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakın dışı atıyım deme morluğu sevmem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin düğür e noldu la? Yan konularda turluyor, sana hiç pas atmıyor, cevap vermiyor....satildin mi la? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almanyada işini biliyor işini bilmiyenleri başından dev ediyor. seni sabun bile temizlemiyor. preler ne zaman adam olmuş burda çörekleniyor. kıçın apdes bile tutmuyor. bunak gelmiş laf söylüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oda biliyor benim kimseye ihtiyacım olmadığını uğraşmak istemiyor sağdan soldan kurtarın beni diye yalvaran kara kuzuları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangalak burda malülen emeklilik alıyorsun baktın yetmiyor burda o para türkiyede birazdaha iyi gecinirim havasiyla izmirdesin cok yalan atma bunak dayı yemezler hem bir resmini koyda bakalim boyuna Postuna yalan makinası bunak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağlama dede ne oldu her yazında 50 tane imla hatası hoca kesildin başıma sakın izmirde dilencilik yaparak gecinmiyesin sokak kenarlarında lafa karnımız tok sende yalan cok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda senden başka bunak eşşekmi var git torunlarını gezdir cocuklar sevinsin burda vaktini boşa gecirme yazdıkca rezil oluyorsun senin yaşında burda bunak kalmadı şimdi kuyruğuna basılmış kedi gibi ses çıkarırsın dangalak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kıcında siyah kıl kalmamış ne dolaşırsın genclerin icinde zurna |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
de git yalan makinesi yoksa cocuklar seni evdenmi attı türkiyeye kactın herşeyin yalan dolan bir resim bile koyamıyorsun neden.bu kadarmı kendine güvenemiyorsun yoksa sen Zombie misin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daldan dala konuyon bunak ne olduğun belli değil eşek bile senden akilli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
de git artık bunak galiba bugün dilencilikten iyi para toplayamadın şaşırtın bir davut bir koray allah Kimsenin dengesini bozmasın yoksa senin gibi.şaşır dede ne işin var senin sanal alemde Zombie gibi adamsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim oğlan 18 oldu bile...hormonlar aynı ben ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu nasıl sevdaki ici kin bağlamış Benim yüzümden dostlarımı hedef almış Her konuda onlara laf çakarmış insan dost sandığını bırakınca anlarmış |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah insanları dost görünen şeytanlardan korusun aminn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle gülaa hıyar dolu birde maydonoz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!