|
|
|
Bu sorum kadınlara |
O ciddiyeti bulmak, yakalamak için flört etmen, tanıman lazım karşında ki insanı....nasıl olacak o zaman bu iş? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
seni bilmemde benim bu gibi sıkıntılarım yok.yani realde istedikten sonra çok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Ne mutlu sana koray ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Eşini veya sevdiğine sadık birini tabiki elde edemezsin ama diğerleri kolay lokma derim ben  ki öyle bir çabaya girmem o ayrı konu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
haha izoşum her kuşun eti öyle kolay yenmez cöp kutusuna benzettin erkekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Öyle çünkü  istisnaları söyledim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
tabiki tartışmayacağım seninle burdada cok öyleleri iki kadın görünce cözülmeye başlıyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
cok kolay elde edilebilecek erkekdende/kadindanda hayir cikmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Aynen haklısın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Birde argo konuşan kadınlardanda hayır çıkmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
nr 32 yazdiklarim herkese tavsiyemdir ,inanin öyle,  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
bu kadınlar argo cümleler kullandıkca aşık oldukları erkekleride kaçırırlar çünkü ruhuna işlemiştir bu cümleler burda kendini iyi göstermeye calıssada artık giden girmiştir kendi sayesinde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
o durumda agirdan alma diye bir durum sözkonusu degil,sen ona asik olmussun tabiki elde etmek icin ugrasacaksin, yalniz karsindakide senin gibi agirdan almayipda hemencek bende sana asik oldum gel hele deyipde hemen yelkenleri suya indirirse,
ondanda sendende hayir gelmez  iki ay sürmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
her seyi cok inceleme yaw , hep muhalif olma  arasirada he deyiver nolcek yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Bir erkeğin varlığı ile tüm bünyesini kaplayan, tüm kalbini o sıcaklığı ile sımsıkı sarmalayan bir güneşin yanında sonsuz evrende ki tüm samanyollari sönük birer yıldızdır zaten isa. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Right said fred ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Bu sözleri nerden buldun sapukk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Omzumun üzerinde taşıdığım organ sağolsun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
hahaha begendin demi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sorum kadınlara |
Çok doğru bir tez zaten ki sol ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!