|
|
|
bundan sonra böyle |
Eğlenmene bak sen ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
puha beni başkasıyla karıştırmış opa öyle resmim olduğunu ben hatırlamiyom sen galiba rakıyı fazla kaçırmışsın bu yaşta |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Ben 2 votka ictim sevmedim,,visyk daha güzelmis,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
insanlar yaşlanınca genleri kıskanır olmuş realda beceriksiz olunca sanalda aslan olmuş vay aslan aslan parçası vay |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Ben hatırlıyorum koray. O resimi ben de gördüm ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Burası ayık kafa ile çekilmez ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
beni kendinle karıştırma başkasına avkatlıkta yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Pembe sandaletli resimin vardı koray burada, gördüğüm birşeyi neden inkar edeyim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Gencligimde cok alkol testine girdim,hep o Promill cikiyordu,6 kez alkollu teste girdim..arkadasa anlattim durumu alkol cikmiyor Sarhosta olamiyom dedim,,,inek bana ne dedi biliyonnu....olum sen dogustan sarhossun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
O çoktan bunadı, dün yazdığını hatırlamıyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
2 bucuk santimlik aklınla sen hatırlıyon |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Öyle deme koray...2.5 santim 25 milim, 25 milim ise 25000000 nanometre yapar..yani bayağı bayağı çok yahu, küçümseme 2.5 u ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Bkz. Yorum no 63 
Hadi ben yattım, iyi geceler herkese  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
iyi sen sakız gibi uzatmaya devam et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
nerde kalmistik  az dur loo gitme daha karpuz kesecez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Biraz da sen uzat la koray a....ben gittim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Bi el arabamda oturup keyif yapamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
hahaha el arabasi ustaligi üzerine facke master yapmis  ona sor bir yol gösterir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |