|
|
|
bundan sonra böyle |
Daha o derecede degil benimki ama seyreldi kisalttim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
11 nolu yorumda yazmışsın ya la şemsiye kullan diye ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Bencede dediii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Bir sayfa geriye gidin bakın la, hepiniz mi bunadınız ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Haha demismi baktinmi sen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Baktım işte ya, 11 nolu yorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
dick hatirlamiyor ama bende bakim dur demismi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
o kolu umarim bize kitlemessin kucaklarken
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Ben varım ama bu pusu bizi masanın altına gömer...pis içiyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
raki icince bende öyle oluyorum caktirma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
bakmadim ama o kavga istiyen seni tanimiyorlar bence hepsinin dumanini atirrirsin,,laa paraya kiy 6 yuro sana dokanmaz dolarda artii zaten  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Boru gibi kol sende, bakarsın artık icabına ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
pis icerim hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Senin borun snow gelene kadar öter, biraz sonra dut yemiş bülbüle dönersin zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
o yine ask siiri yaziyordun,,aksama anca biter o gelene kadar ben 2 dubleyi atarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Borusan da olabilir...  tut şunun ucunu döşeyelim abi, laylaylooom ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Çıkmıyor ki ne aklımdan ne....gözüme ilişiyor resimin habire, napiim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Valla benim açımdan, eğlenceli...ben okurum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Kıyıyor paraya, alıyor yeni bir kişilik ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Burada ki üç beş kişi dışında kimseyi avizeme takmıyorum zaten, dileyen dilediği kadar alsın, versin, girsin gitsin....88 ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!