|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Lotto mu yoksa milli piyango mu tuttu? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
yok laa hafta sonu geldiya onun keyfini yapim dedim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Birisini tutturmuş olaydın ya la, oyunu niye bozdun? Mesaj kutun dolar taşardı bayan profillerinden gelen tanışalım mı mesajları ile ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Ama oynuyom daha tutabilir her hafta iki kere milyoner adayiyim,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
biraz zaman gecsin, tutmus gibi yap ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Tutmasa böyle keyifli cuvara tütürürmüyüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Keyfimi bozma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Sen yeter ki iste, sen paylaş diye konu açarım a be ayol ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
pusu, eskiden calisirkene bakiyordumki genc genc cocuklarin altinda milyonluk 4x4 arabalar, genc genc cirkin cirkin kizlarin altinda son model mercedes jeep ler gözlerinde siyah gözlük, 20-25 yasindaki cocuklarin televizyon kanali sahibi olduklarini gördükce, bende 30 yil calistim zar zor geciniyorum diye bende senin gibi calismayacam artik diye isyan ediyordum. bu devirde calismayla bir yerlere gelinmeyecegini kesgem önceden farketseydim diye hayiflanip duruyom, sende calisma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
calisarak ancak ac karnimizi doyuruz gerisi yalan hayal.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
baa arabama asik olsaydin bari,,hatta sürebilirsinde ,,romantizim katmak icin prenin semsiyesinide takardim yukari oh gel keyfim gel.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
yagmurda islanma diye sen tavsiye etmistinya mantikli geldi,,kizcagiz beni gezdiriken islanmasin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
pusu, cok centilmen dediklerindensin yaw,  allah bilir sen gencliginde bayanlara kavalyelikde yapmissindir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Centilmenlik bizim isimiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
tabiki gencliginin tadini cikar, bende senin gibi saclar omuzdaydi,ama pek kalmadi, senin saclara özendim,sac ekturcem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Yarama dokunma bu resim 5 yillik saclarim giitii kisa simdi sanirim biraz döküldü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
olsun üzülme sanada ektiririk  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan sonra böyle |
Sanki bu konuda söyledin gibime geldi |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!