|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bu hayatta net olacaksın biletini keseceksin karşı tarafıda üzmüyeceksin seviyorsan sahip cıka caksın çoşku gelsin bilen ler bilir her hoş lantıyı aşk sanmayın kısasa kısas nasıl seversen okadar cevabı gelir samimiyet ama kelek kazık oldum u kimseyi kandıramazsın hadi hayırlısı saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bırakacağın eli tutmicaksin.. Tutacaksan ebedi tutacaksın.. Söz verdinmi tutmasini bileceksin.. Tutamadin Sözü vermiceksin.. Başta saygıyı gösterip Emek vericeksin.. Sonra Sevgiden Aşktan bahsediceksin.. Hayallere kaptırıp kabusa uyandirmicaksin.. Hayalleri sevdin kişiye gercekte yaşatacaksin.. Dediklerin ardinda durucaksin.. Boş boş konuşup durmicaksin.. Ya oldu gibi görünüp yada gördündün gibi olucaksin.. Dürüst ve net bir gelecek yada bir hiç olucaksin..
----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bende böyle bir şey den bahsediyor um |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bende onun icin dile getirdim ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Tesekurler aydın lattın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Ne diyoruz sevmeyi bilenler bulsun bizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Yok bea bulmasin kimse böle daha iyi no man no dir dir ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bukdar yalnızlık yeter azda dır dır olsun adam gibi biri bulsada artık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Tesekurler yorum yap zaten cıvıtıyolar sen cok olumsuz konuşuyor sun iyi düşün iyi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
aramiza hsg o zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Doğmuşturda doğru zamanı bekliyor dur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Yalnızlık bazen gerçekten daha iyidir..öle değil deselerde.. aynen kendini bilmezler gelip konuyu saptiriyor sonra konular siliniyor.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Ben latife ediyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
evet öylede bitti. yillardir ben buranin calisma sistemini anlamadim zaten,,rütükte olmayan seyler burda var.. neydi ana kural kisisel saldiri hakaret..bunlar yokken konu siliniyor,,bizimde cok konu silindi gereksiz anlamsiz,, biri geliyor hakaret ediyor,edeni degilde konuyu siliyorlar bir anlamadigim noktada bu oldu,, bencede konu acmak yerine takilmak daha iyi burda konuna sahip cik derdide olmuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
profilin kapali arkadas listen harici yazamiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
realde sevğiyi bulamıyarsan bir kadının elini tutarmıyorsan sanaldamı tutacağın burdakilerin ağlamasına bakma onlar timsah göz yaşları realde bulanıyan insanlar burda hic bulamaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Bu forumda konu hemen daglıyo anlamıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
sen sadece konu dağılıyor diye dert yanıyorsun kimide realde kaybettiklerinin derdiyle yanıyor.bunu sanalda arıyor.böyük hayeller kuruyor.bu hayeller realde gerçekleşmediyse ve sahip cıkılmadıysa demekki sorun dert yananlarda yanındayken kıymetini bilmediyse tuttuğun elin sıcaklığını hissetmediyse burda hayellerle kendini ısbatlamaya çalışmayacak demekki sevmeyi becerememiş.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi bilenler |
Onun icin en iyisi konu acmicaksin ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!