|
|
|
Yürekten yaşamak |
bu ne şitdet bu celal şimdiden emeklilik hayelleri kuruyorsunuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
yok daha düğürüm beni evlendirecek ondan sonra |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Ne güzel demişsin aynen kimse ugruna tükenmeye değmez heleki bi hiç icin..değen insanlar zaten tükenmene izin vermez..sana destek olur tutar tutunmak icin kol kanat olurlar yeniden açıp yeşermen icin.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Bazen kötü yaşanmışlıklar üzüntüler kederler insani güçlendirir kamçılar ummadığın anda seni yükseldi r tecrüübe kazandırır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Her yaşadığından ders almayi bilirsen hem güçlenir hemde farklı bakış açın olur olana bitene.. bazen insan kendini korumak için hisselerinide hapis eder yüreğinde kimse zarar vermesin diye.. kimi ise hep bastan inanir basrn güvenir ve yine yanilir durur..düşer kalkar sil bastan der yoluna gider..kimisi ise her düşüşte daha çok düşer ve bi gün ezilir.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Hayat işte kimine kavun kimine kelek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Aynen öle hayat zaten yoruyor yada insanlar mi desem  daha fazla yorgunluğa gerek yok huzur ister yürek.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
kuzuları bana bırak düğür ateş yakıp çevire çevire kızartacağım epeyden kuzu çevirmesi yapmadım bu havada iyi gider.nar gibi kızartacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
bende düşünüyom bu hafta sonu arkadaşlar istiyor benim evin önü müsait böyük gırıli ateşleyeceğim iyi oluyor özledim .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
benim böyük şomene var Garten hausta sorun yok üşümezler zaten eletrikli Girl sorun olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Ac ac aşkta olmuyor siyah sanada bir but ayırız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
biz yürekten yaşiyoruz düğür öyle değilmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
Aynen düğür aç ayı oynomaz sonra insanlara saldırır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yürekten yaşamak |
yok oynamaz düğür parcalar bunu eskiden nevşehir avonozda yaşadık kaçan kaçana |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!