87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.11.20, 13:01 Nr.: 1 Antworten

Hasir.
benden size  bir pazar hikayesi olsun  adamin birisi  ayni  ortamda  yasadigi  baska bir  adamdan nefret   ediyormus  ama  adam'dan cekiniyormus, bir gün  cekindigi bu  adam bir agac gölgesine uzanmis uyuyormus, buna gicik olan  digeride  O' anda  baska bir arkadasiyla oradan geciyormus. arkadasina demiski  bak simdi ne  yapacagim, bu gicik herifin  hasirinin altina su  salacagim  poposu islanacak  demis,  arkadasida  hadi yapta görelim  demis.  bizimkisi  agacin kenarindan  akip giden suyu  adamin hasirinin altina yönlendirmis  ve kendiside hasirin üzerine oturmus,  uzaktan izleyen arkadasi  naptin sen yaaa  kendi  poponda islandi  deyince  önemli  degil  önemli  olan  onunda poposunun  islanmasi  demis.   

NOT:bir kac gündür  forumda virüs  gibi  nik  salgini  yasaniyor   gülüyorum  cünkü cebinde bozuk para  tasir  gibi  onlarca  nik  tasiyanlar hasirin altina  su  salip  üzerine  oturanlar  kendi popolarinin islanmasina  öyle  aliskanlik  haline  getirmislerki  hasirin  üzerine  oturup  birde  kek  yiyorlar  <  keklerken  keklendiklerinin  farkinda olmayan bu  kücük hüsamettinler  cok  güldürüyor beni >     

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.11.20, 13:40 @siyah Nr.: 2 Antworten

Hasir.
  ayaklarini  sürüyerek  gelmissin   pesinden  forum  hareketlendi  benim  bii  sikayetim  yok  cebinde onlarca nik  tasiyipta  burada nik  analizleri  yapanlara  yap  sitemini  ben  egleniyor ve  gülüyorum  özel  < zarflamalarada >  cok  gülüyorum  cünkü insanlari mutlu görmek benide mutlu  eder   
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.11.20, 13:47 @siyah Nr.: 3 Antworten

Hasir.
kizini sevdigini biliyorum    hihi:
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hasir.