|
|
|
Ağlаmаk için gözdеn yаş mı аkm |
Ağlаmаk için gözdеn yаş mı аkmаlı..
Ağlаmаk için gözdеn yаş mı аkmаlı? Dudаklаr gülеrkеn, insаn аğlаyаmаz mı?
Sеvmеk için güzеlе mi bаkmаlı? Çirkin bir tеndе güzеl bir ruh, kаlbi bаğlаyаmаz mı?
Hаsrеt; özlеnеndеn uzаk mı kаlmаktır? Özlеnеn yаkındаykеn hicrаn duyulаmаz mı?
Hırsızlık; pаrа, mаl mı çаlmаktır? Sааdеt çаlmаk, hırsızlık olаmаz mı?
Solmаsı için gülü dаlındаn mı kopаrmаlı? Pеmbе bir goncа ikеn gül dаlındа solmаz mı?
Öldürmеk için silаh, hаnçеr mı olmаlı? Sаçlаr bаğ, gözlеr silаh, gülüş, kurşun olаmаz mı? Victor HUGO
Ne güzel sormuş Victor Hugo...peki sizin cevabiniz ne olurdu?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüreğine sağlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana sorulmus olsa o sorular ne olurdu yanıtın?
Aglamak icin illa yasmi akmali yoksa yaş akmadan insan agliyamazmi?
Illa insan güzelmi olmali yoksa ruhu güzel olan insan yar olmazmi?
Özlemek illa biri uzaktaykenmi olmali yoksa yanındakine de özlem duyamazmi..? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağlamak için gözyaşina gerek yok yüreģin ağlarken gözden yaş gelmez sevmek icin sözcüklere yer yok kalbin onunla şarkıları dinlendirmeye gerek yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aşık ne şeyler güzelliği her sözü kırıyorsa ve yüreğini acıdiyorsa bırak çirkin olsun ruhu güzel olsun yüreğine meğlem kalbine taht olursun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorulara tam cevp olmasada basi uyum saglayip sonu yoldan ciksada ellerine sağlık sözlerinede..ama insan bence özlemek icin uzaga bakmamali seven yaninda ikende özler sevdasini... dedin gibi ağlamak için gözyaşına gerek..cünkü yürekte ağlar yaş akmadan kimseye fark ettirmeden..
Peki güzelimi yada ruhu güzelimi seçersin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan sevdiğini her an her saat özler yanında olsa bile kokusunu özler sevmesini düşler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorunun devamını cevaplmamissin part 2de.. aynen ne gereknvar güzelliğe ruhu çirkin ise..ruhu güzel olsun gözleri ile ruhunu yansitip ruhuma dokunsun.. oradaki güzelliği ile sarsın beni ruhumu ruhuna kenetlesin aşık etsin..güzellik gecici gider biter ama ruhu ise ebedi kalir gitmez.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seven sevdini daim özler yaninda olsada olmasada sesini kokusunu tenini kalbini herseyini.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koray ne eyler güzelliği her sözü kırıyorsa ve yüreğini açıtıyorsa bırak çirkin olsun ruhu güzel olsun yüreğine mehlem kalbine taht kursun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca demişler boş dememişler..güzel senin olandır sana merhem olup ruhuna sahip cikan gönlüne ise taht kurandir..onun gözlerine baktığında Aşk..senin gözlerinde ise dünya güzelin olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağlayan sızlayan bir ömür beklerim diyemlere inanmam ya gidenin yüreğini yada kalbini kırmıştır.kırılan kalp ömürde gecse düzelmez bekler durur.boşu boşuna oysaki hiç aşık olmamıştır sadece kırmış hüzünlü bir kaple kacmasına Mani olmuştur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her söze kanmicaksin gözlerine gördüne inanicaksin..kalbte olusan yara kapansa bile iz kalir ne unutursun nede silip atabilirsin..ama merhemle saran yaralari kapatan gelir elbet kalbini yeni duygularla mutluluklarla besler doldurur yaralari unutturamassa da yeni anilar olusturur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyormusun çoğu insanlar neden sevdiklerini kaybederler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden kaybederler? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzelliklerine güvenerek ve kırıcı olarak sonrada kırılan yüreği tekrar kazanmaya bakar ama coktan kaybettiğini bile bilmezler deli divane gibi dolaşırlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Başka elindeki değeri bilmedikleri icin bir iki deli düşünce hareket ile kirarlar yikarlar kaybederler sonra ne yaptım kaybettim diyip degeri anlarlar ama is isden gecer ve kayip olan geri gelmez.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh işte ondan sonra cezalar başlar. mesala nasıl bir geze alır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geze değilde ceza dersen.. ceza ona elinde ki degeri kaybetmesi..bidaha bulurmu ona benzer o belli olmaz.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yokluğumla ceza verir suskunluğumla idam ederdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!