22 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.11.20, 11:41 Nr.: 1 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Öğrendim…
Hiç adil olmasa da hayatı affetmeyi öğrendim.
Kırıldığımda her ne kadar karşımdakini kırmaya değse de ’önemli değil’ demeyi öğrendim.
Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim ne kadar seversem seveyim yine arkasına bakmadan gidebileceğini öğrendim.
Kandırmasam da kandırılmayı, unutmasam da unutulmayı öğrendim...
Değer sandığım insanlar ‘Değmezmiş’ bunu da öğrendim...
Nekadar kırılsam ruhum yorulsada hayatın devam ettiğini öğrendim..
Ufakta olsa hep bir umut belesdimi yıkılmayıp devam etmem gerektiğini öğrendim..

Peki siz ne öğretti hayat ne öğrendiniz?..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 11:46 @_melo_ Nr.: 2 Antworten

Öğrendiklerimiz...
kabullenmeyi
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:08 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Herseyi kabullenirmisin öle kolay kolay..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:09 @_melo_ Nr.: 4 Antworten

Öğrendiklerimiz...
ister kolay ister zor ama kabullenmek diyorum
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:13 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Kabullenmesek ele bisey gecmez misali ne olursa olsun kabullenmektir sonu? Hmm ilginç ben şahsen her şeyi öle kabullenemezdim..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:19 @_melo_ Nr.: 6 Antworten

Öğrendiklerimiz...
daha öğreneçek cok şeyler var.
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:20 @nick- Nr.: 7 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Bak o konuda haklisin onu eklemeyi unuttum..ne olursa olsun senden daha değerli bisey olmadini önceliği kendine taniman gerektiğini öğrendim..çünkü sen iyi olmadan gerizi viz gelir...
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:22 @siyah Nr.: 8 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Ne güzel devamini getirdin ekledin dedigin gibi say say bitmez cünkü hayat hergün yeni şeyler öğretir bize..ögrenmesi bilene...
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:22 @kuzeykoray Nr.: 9 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Som nefese kadar öğrenir insan...
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:26 @karakutu Nr.: 10 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Malesef o dedinde doğruluk var bir birine tutunmak yerine düşmanlik seçiliyor...kardeş dediğin baktin birden düşmanın oluyor..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:28 @_melo_ Nr.: 11 Antworten

Öğrendiklerimiz...
senin elinde degilki kabullenmek bir sekilde hayat sana diretir,,olaylar gelisir sen izlersin sonucu kabullenmekte sana düser,,buna karsi gelmeye cabalasanda sonucu degistirmeye gücün yetmiyecektir,,bu kelimeyi daha genis anlamda düsünmen gerek kapsami cok genis
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:31 @siyah Nr.: 12 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Evet malesef öle insanlar yetinmeyi unuttu bencil ve gözü doymaz oldu..onda bunda kusur arama derdine düstü halbuki önce aynada kendine baksa ne kusurlar bulucak aceba... 

Hayat cok sey öğretiyor öğrenmesini bilene öğrenmek isteyene..gerisi kör kör devam ediyor...
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:32 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Kapsamı geniş o kabullenmeyin ama kabullenecek ve kabullenmicek seyler vardır daim...
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:37 @siyah Nr.: 14 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Aynen öle sende ne güzel noktayi getirdin  
Ama iste malesef çoğunlukta olmadığı icin hayat gittikce çekilmicek şekil aliyor..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:48 @_melo_ Nr.: 15 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Bu güzel iki insanın sözleri ile noktalansin ne güzel yazdiniz..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 12:55 @_melo_ Nr.: 16 Antworten

Öğrendiklerimiz...
bu kelimenin anlamini ögrnemediysen daha hayatta ögrenecegin cok sey var diyorum,,

0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 13:11 @_melo_ Nr.: 17 Antworten

Öğrendiklerimiz...
sevdiklerinin yüreğini kırıp parcalayan sonradan aşk sözcükleriyle sevgi dilenenleri gördüm ben...yanan yüreğim durmazken beni tesenli eden kalbleri gördüm ben...dostlukları bir kalemde silip argo cümlelerle yok ettinlerini gördüm ben..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 13:17 @kuzeykoray Nr.: 18 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Cok vardır aşk sözcükleri eden ama aslinda ardi boş sözler olan.. başkalarının yüregini yakıp ama kendi yüreklerinin avutulmasini dilegen.. ne güzel yanan bir yüregi teselli edecek kalblerin olması ama dikkat et onlarda sonra yüreğini tekrar yangin icinde bırakmasınlar..dostluklari bir kalemde silebilenler dost değilmiş zaten sevinki gercek yüzleri cikti yok olup gittiler cünkü bırak bir dostun olsun saglam olsun..bin yalan dost olucagina..
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 13:27 @_melo_ Nr.: 19 Antworten

Öğrendiklerimiz...
yanan yürek yeniden yanmazki her gördüğünü yüreğim dost diye sarmazki onlar dostluğu hicbir zaman anlamazki kaybolmaları beni bağlamazki
0

Beitrag gepostet am 14.11.20, 13:30 @cole Nr.: 20 Antworten

Öğrendiklerimiz...
Atma içine zarae gelir tek kendine at icindelileri disa yikilicaksa karsindaki yikilsin sen yikilicagina..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Öğrendiklerimiz...