|
|
|
Farkimiz |
Pusu, koray i kap gel....bari siz kurtarın beni...mictim sanırım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Kiz harbi disli cikti yürüyorr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Foruma ne yaziyom la bunu...özelden yazılır bu tarz cümleler ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Aman aman....o seni iyi uğraştırıyor diye gömlek manşetimin içinde sakladığım son kozdu o ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Ben korayla evinin karsilikli sohbetini seviyom,,hic bisey anlamiyom ama seviyom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Zaten koray da son günlerde hep aşk dolu cümleler kuruyordu...acaba diyorum? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Pis pas attın bana, hadi bu gecelik affediyorum, es geçiyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Üstüne git kaleye Haps,oldu yüklen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Fli 'nin ilk konusu...hürmetten dolayı es geçtim....ne tarz bir sapiklar âlemi olduğunu hemen çakmasın ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Yillardir burdayim ilk görüyom yabanci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Bence erkek ama kadın da olabilir...yoksa kadın mı? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Umarim kendinden bahsetmiyorsundur facelook |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Arkadasmi olmuslar nasil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Bak sen şu allah ın işine ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Hangi konuda dürdane? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Cahilligimdendir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Özelden resimini gösterdi bana, baktım taş...hemencecik oluverdim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
"ne tarz bir sapiklar âlemi olduğunu hemen çakmasın " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Kafam karisti kimsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!