|
|
|
Farkimiz |
Tebrikler...basardin.....bas sayfami doldurdun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
O da sapığın önde gideniydi.... 
Bir saattir yazisiyoruz la, tabii ki dolacak  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
10 sene olmadimi ba kapatilali? Flirtci daha kücücük tü ozaman.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Daha hizli da...olabilirdin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Sanki dodi pusu olmus...Ersatz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
flirtciyi taniyonmu erkek degilse listeden cikarim loo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Şimdi 29....evet, sübyancı çıktım ben boylece ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Elbette tanıyorum.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Hahahaha....geçenlerde bi konuda sushi ye de sormuştum, daha yeni...msn var mı diye ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
la senin icin fark etmiyor erkek bayan,,,sen bana nickinin cinsiyetini söyle w oder m diyebilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Ben ICQ soruyorsam sen aslinda......Hmmmm ICQ dan önce ne vardi? Script? Sormalisin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Kendi söylesin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Açılışı icq ile yaptım ama birkaç ay, sonra ver elini msn ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Bir ara aol chat vardi ve eden city 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
sen söylesen biryerinden birseymi eksilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Edencity....aynen Millet paso oralardaydı....hey gidi günler hey....kendimi sübyancı bir yaşlı dede gibi hissettim şu an  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Merak etme....ilacini aldiginda yine gider o hissin..sapikligin üste cikar...
18 yasindaydim...ilk para....ilk bilgisayar...internet ile ilk tanismam, ...tabiki 16 yasinda okulda ögretmenimiz internet diye birseyler göstermisti...
Pek hatirlamiyorum ama ara sira bize de imkan veriyordu heralde internete girmemize...ozaman foxy brown hayraniydim, ve onu arastirmistim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
W umarim gece rahat uyuyursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Ba lı kısımları oku ve bilgi tazelet bize pliiizzzz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!