|
|
|
Farkimiz |
fikraya göre söför frene basinca hepsi karisiyor ben simdi nasil bulum orda,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Bir soru...unuttum da....sen joaquin din dimi BA da? Burdan birisi oydu ve sen olma ihtimali yüksek...saclar ama sanki daha da azalmis sanki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Koray a danış ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Ta kendisi hem de....buraya da joa ile açmıştım nicki, iki haftada silindiydi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
dogru diyon bu karisikligi o cözebilir basdanismanda evini yanina alirsa ekonomik krizden bile cikariz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Ve gülmekten yerlerde sürünürüz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
hahahaha hemde pisss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Tamam ozaman bir kac sorum olacak
Hani bir kac flörtlerinin arasinda iki tane özel vardi...neydi nikleri ve hala görüsüyormusun? tabiki kadin Nickli kadin da olmak ihtimali vardi...
Biri A...n....diyeri? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Bak, bu fli de ba 'dan 
Aylin ile seneler oldu kontak gideli, alev vardı...onunla ara sıra hala görüşürüm...en son bi 1.5-2 ay olmuştur....daha kimler vardı yaaaaa, çok vardı  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Remscheid dan taxici vardi..nicki d miydi? -d- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Flirtin nicki ayni miydi...sanki öyle nick vardi orda..
Yok aylin..sen ve biri daha hep üclü....bilirsin...konusmalar...
Frauenarzt, Doktor biri...ve.Dortmundan bir bodybuilder vardi heralde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Aylin daha ist hatirliyorum...msn zamaninda kadinlardan msn istemistim...aylin de hemen verdi...damals war ich noch ein casanova....dermisim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Yeschil, doeniprinces, shoetick, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Abi, liste o kadar kabarıktı ki....fli 'nin nick orada aynı mıydı diye düşünüyorum bak şimdi, gelip okuyunca en temiz cevabı o verir zaten 
Çok narzist biriydi o frauenarzt di mi....chanel vardı, onunla seneler boyu kontaktaydim....bodyci düsseldorf tarafı değil miydi? Aylin dortmund idi, di mi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Shoetick sonradan chanel olmadı mı? Yeşil de vardı.....koray vardı, burada ki koray değil ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Evet chanel di heralde.....frauenarzt abartiyordu Ama komik oluyordu Forum...birde ba hack oluyordu hep...
Olabilir Ben Dortmund biliyorum...bir kere vor kac Katinka bulustum, body de ugramisti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
O abartılarıyla forumu canlı tutuyordu....Ben gitmedim o buluşmaya....doğrudur dortmund. Kaç sene oldu zaten, hepsi hayal meyal ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Shoetick..chanel?
Yaw, sen, aylin ve biri da üclü sohbet yapiyordunuz.
shoetick degildi o...bence yani...shoetick öyle biri degildi... 
Chanel niki olabilir Ama sen daha ist bilirsin shoetick chanel miydi diye
Koray79 degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Sen ve o diyer kisi, yani hatirliyamadigim nik, frauenarzt ile cok tartisiyordu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Farkimiz |
Shoetick bizim sushi miydi yoksa?  Oturdum kara kara 3. yü düşünüyorum, kim beni sandviç yapıyordu diye 
Aynen koray79.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!