|
|
|
46.haftanin kiskanclik konusu |
sen hep böyle kal emi yillardir degismedin alemsin yaaa   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaşlandıkça olgunlaşmam gerekiyormus ama ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tam da işte bahsettiğim olgunlaşma şekli ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hala yaziyorlar dit dit diye ses geliyor bi cukura baktirmadin face   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitti cukur ama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caktirma sende   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic kaçırmam birde eşkıyayı ve kuruluş osmanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İki gündür maşallahı var forumun....benim ötüp ötüp durana rakip çıktı resmen....burası da ötüp ötüp duruyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teğet geçmedi işte, cuk diye vurdu...snifff sniffff 
31. yaşımı çok özlüyorum ben yaaaaa...gene bi sniff sniff 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Right said fred...Son kararım...harem kuracam pusu ile ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepide gelse dodide gelse tam olcak desene   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nolmus la horozlara, birşey mi olmuş? Ne kesilmiş? Ses mi yoksa başka birşey mi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee duruyo ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana nazım geçiyor...dayamalı cümleni es geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum şu an ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn kapanmadı, piyasadan yok olmadı, tedavülden kalkmadı mi yahu? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İkinci bir lakabım gibi birşey oldu bu sayı, ne hikmetse ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önlük yakasına kırmızı kurdele de takıyor mudur acaba? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyonda ne soruyon akillim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalktıktan sonra biri gelip....neyse, konu dışına çıkıyorum....hiç takip etmedim sonra ne oldu ne bitti. Çinliler bi fake çıkarmıştır belki, ne biliim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!