|
|
|
46.haftanin kiskanclik konusu |
okeyi pis oynuyom demi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben kadar olmasanda evet   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önümüzdeki hafta sonu robotlarin kafasina vuralim,,sari cipte var sanirim bozdurum onlari 50 milyon basak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam bunu söz niyetine kabul ediyorum hele bi gelme   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamdir hafta sonu sendeyim,,esli olalim yoksa ben yenilirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamdir oldu hadi ben diziye bakim cukur var izlemiyonmi sen   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ben son dönemde mucize doktor var ona bakiyom,, iyi seyirler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen git bi arşivi turla, oturup kuyu muyu izleyeceğine ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boşuna kucaklamıyorum ben seni...seneler boyu hiç bir türk dizisi izlemedim ama bu mucize doktor u....gel, bi daha bi kucaklayam seni ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
face arsivde bizim eski sacmaliklari buluyom sadece o yüzden birak diziye bakim   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 olmaz kiskananlar var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorma....tavan yapmış valla o saçmalıklar ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlar kaf dağını aşıp gelene kadar, ben 15 kez kucaklarım seni ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anamin dizisini bakmakdan tutmayim sizi   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niye 15 kez matamatigini anlat bakim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İyi, 31 olsun...madem o kadar çok istedin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günü değil ki...bugün yok
Ya da ben de gidiiim kuyulu muyulu başka filmler izleyim bari  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he izle izle bende basdan izlemiyordum alistim sonradan simdi hergün ciksa izlerim   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tövbe tövbeeeeee.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne çıkacak, taze ramazan pidesi çıkar..ya ne çıkacaktı ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!