112 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.11.20, 11:44 Nr.: 1 Antworten

Nik savaslari.
Dünya  gündemini  sarsan  nik savaslarini  < ironik > olarak  aktaracagim.  komik  demiyorum, <ironik>  diyorum.

1. azerbaycan cumhurbaskaninin 50. tane niki oldugu bu  nedenle  ermenistanla  savas ciktigi    belirlendi.
2.izmir belediye baskaninin 49. niki oldugu belirlendi bu nedenle  izmirde deprem oldu 

3.afrikada birligi baskaninin 69. niki oldugu belirlendi  bu  nedenle afrikada aclik  ve  köle cocuk  iscilerinin  sayisi  artti.

4.Alman basbakani  bayan merkel'in 79. tane  niki  belirlendi  bu  nedenle  almanya  covid-19 rekor seviyeye  ulasti 

5. macronun  9. tane niki  oldugu belirlendi  müslümanlarin  bu nedenle terörist olduguna kanat getirildi.

6.birlesmis milletleri genel sekreterinin  200. tane  niki  oldugu  belirlendi  bu  nedenle kimyasal  atiklarin  ve plastik  atiklarin  arttigi  belirlendi   

7. Trump'un  1.milyar tane niki  oldugu  belirlendi  bu  nedenle  biden secimi  kazandi.

8. Biden  ilk  yaptigi  aciklamada  nato'nun,  avrupa güvenlik konseyinin,  birlesmis milletler güvenlik konseyinin, sangay beslisinin, arap birliginin, nik  savaslarini  engelleyemeyen  bu  örgütlerin  lagvedilecegini  yerine  senaryosunu emperyalist dostlariyla  kendisinin  yazdigi yeni  bir  projeyle nik  savaslarini  durduracaginin garantisini  verdi.

9. ama  bu  sürec  zarfinda  sabik  baskan  trump'la karsilikli  birbirleri  keklemeye  devam  edeceklerini,  nik  savaslarini  durdurmanin  kendilerini  cok  yordugunu  bu  nedenle  fil  migdesinde demlendirilen kahveyle kek  yiyerek  enerji topladiklarini   söyledi.

10. ne  büyük  mutluluk yaaaa,  sonunda canlilar  hakkettigi  saglikli  huzurlu  yasama  kavusacak.  dünyadaki  bütün  nik  savaslari  magdurlarina  simdiden  gecmis  olsun  diyorum.

NOT: sevenlerede,  sevmeyip  nefret  edenlerede  Allah  saglik  huzur  versin.  ben  böyle iyi dilekte bulunsamda, bulunmasamda  benim  Allahim  yarattigi hikmetleriyle her  seyin  güzelini taktir  edecektir. bana / bize  düsen bu  hikmetleri  tefekkür  yoluyla  okumaktir.  

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Nik savaslari.