110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.10.20, 20:41 Nr.: 1 Antworten

Kahve......
Sohbet etmek, düşüncelerimizi dile getirmek, birisinin sizi dinlemesi, sizin onu dinlemeniz, karşılıklı, mimikleri izleyip karşılıklı sıcacık gülümsemek, yanyana yürüyüş yaparak heyacanlı sohbet etmek, zamanın nasıl geçtiğini farketmem ek, heyecanın artarak hasretin katlanarak ayrılmak ve en önemlisi gözlerin Sohbetidir benim için. Sıcacık ılık, ılık insanın yüreğine akıp demlenir. Eskiler boşuna söylememiş.

Gönül ne kahve ister nede kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane. üstünde dumanı tüten sade kahve tadında sohbetleri olsun herkesin. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 21:02 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Kahve......
işallah herkez icin öyle olur.
0

Beitrag gepostet am 28.10.20, 22:28 @eses43 Nr.: 3 Antworten

Kahve......
Güzel bir Anlatım��
0

Beitrag gepostet am 29.10.20, 07:46 @kuzeykoray Nr.: 4 Antworten

Kahve......
Hoşgörü ve saygının olduğu yerde sohbette güzel olur. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 29.10.20, 07:54 @latin-cicegi Nr.: 5 Antworten

Kahve......
Merhaba. Latin çiçeği bünyesinde farklı vitaminler barındıran, yaprakları ve tohumları yenebilen, tek yaprağında bile çok farklı renkler bulunduran, çevresine hoş koku salgılanan, koruyucu özellikleri olan muhteşem bir çiçektir. ben kokusunu ve sarı kırmızı renklerini daha çok severim. sohbet anlayışı kültürel etkinlik, sanat, tabiat, haşerat, insan, kavramı olup bunları özümsemiş ve aynı zamanda dinlemeyi bilen insanların sohbetinde Latin çiçeği gibidir.
Latin çiçeği kıvamında ve ahenginde sohbetler her canlıya 

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kahve......