|
|
|
sohbet ve güven |
Kafayi yedik koraya gönderecektim son yaziyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
koray, tamam abin tr de yaban domuzu ciftligi kuruyor. Kabul.... Grimm konusunda ki iblislere bi de aciklik getir o zaman, ne dersin.....su birbirleri ile kucaklasan iblisler var ya, baloya davet edilen.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
sen niye sormuyorsun yahu yoruldum ben zaten kimseyi kucaklamam bu virüstan gittikce çoğalıyor.galiba yine heryer kapanacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Faceyle ben seni kucaklasak atin ölümü arpadan olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
olmaz sen başkasını kucakla neyse bugünlük yeter. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Öncelikle Merhabalar Benim icin mesela sohbet ettigim birinin erkek veya bayan olmasi fark etmiyor....tek sartla: Profili düzgün ve eksiksiz doldurulmus gerek. Ayni zamanda seviye ve saygi benim icin önem tasiyor. Sohbete baslarken soru yagmuruna tutulmak yerine sorulari sohbetin akisina birakmayi tercih ederim. Malesef burda cok nadir kendini bilen ve seviyesini koruyanlar var.Iki medeni insan gibi sohbet etmesini, hatta iki kelimeyi bir araya getiremeyenler var.
Saygilarimla Ankarali44 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Tabiki bende bunu anlatmaya calışıyorum.güzel yorumuz icin teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Kafayı yemeden, gel bio kucaklayam seni 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Olmaz kiskananlar var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Kimse kimseyi kiskanmasin yaaws...baksana bi sürü yeni nickler, yeni yüzler....herkese yetecek kadar var ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Ilginc yeni nickler 3 de ayni anda ayni anlamda konu acmis,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Hangisini sen kucakliyon, kendisini ben? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Hemen Partiye davet aliyok,,az bekliyek bence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
kim senin düşmanın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Bekleyelim bakalım....sonra kaçmasınlar da ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
olabilir doğrudur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Sakın silme nickini.....seni isa sananlar bile var. Hayelleri ile oynama lütfen ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
İsabella yani ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Aaaaa, olur mu hiç....yakalanmamak için bilerek değiştiriyorsun yazı stilini ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ilahi evinn.senin varlığın buraya canlılık veriyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!