|
|
|
sohbet ve güven |
ben son kez bir deneyecegim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
boll sans ama cevabi senin sordugun soruyla ilgili olmayacak bu kesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
buna zaten eminim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bekliyom bakalim koraycigim ne diyecek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
güzel.kardeşim sen.niye başkasın konusuna kafayı taktın madem taktın o konunun sahibine sor sizimi kastetmiş yoksa espiri amacıyla hikayemi anlatmış zaten sizi kastetseydi ben yorum yapmazdım demekki şu anlaşıyor.burdaki konularda gönderme oluyor.mesala ben size böyle gönderme yaptımmı onu söylermisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bakın ikinizede tekrar söylüyorum şimdiye kadar yaptığınız konularda yada benim konumda şahzına ait argo bir cümleler kullandım mı size karşı pusu sen busun yada fecelook abartmıyormusunuz konuyu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Koray, sana silinen bir konuda daha önce de söyledim bunu. Abin cesaretsiz,korkak biri, kivirabilmek icin isim vermeden yazilarini yaziyor, yorumlarini yapiyor. Biri sordugunda bizi mi kast ettin diye, elbette ki hayir diyebilmek icin. Cünkü bunun bir suc unsuru oldugunu da biliyor. Bu yüzden o abinin yazdiklarini burada kime sorarsan sor, her ama herkes o abinin yaptiginin bi saka, bir eglence amaci olmadigini bilir. Benzetme yaptigi o bütün karekterlerinde oklar sadece isa, pusu,nem ve bana yönelik. Bunu ilkokula giden bir 3. sinif ögrencisi bile görebilir. O kendince egleniyor,birak eglensin. Onun gittigi yol belli, o kurtarilamaz daha.
Ama sen....
Benim sana dünden beri anlatmaya calistigim, ben kirici olmam, saygin seviyeli sohbet etmek isterim hep burada lafin ile senin ters düstügün. Abinin konularinda bizlere iblis, kucaklasanlar diyorsun, gülüyorsun, bi nevi hakarette bulunuyorsun sonra da burada gelmis insanlari kirmaktan cekinirim, saygiliyimdir onlara diyorsun. Anlatabildim mi acaba senin bu kendinde yasadigin celiskiyi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Cok acik net anlattin umarim bu sefer anlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bence o konuları ona sorun aranızda neler gecti bilmem ama hata değmez ücgünlük dünyada birbirinizi üzmeye ve kırmaya böyük böyüklüğünü bilsin kücükte küçüklüğü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Abin domuz ciftligi kuruyor beni dicki isayi Kasten ediyor Varip alkisliyorsun,,abin balayi diyor faceyle benim kucaklasmayi Kast ediyor sen Varip abini alkisliyon...bizim sana sorumuz neden bunlara alkis tutuyon... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Onu ciddiye aldigimiz yok,sen neden alkis tutuyon soru bu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
sizi kastetmediği iyi biliyorum neden dersen ben onu sordum yok dedi şu an.türkiyede kurulması gereken tek.iş niye dersen yaban domuzları bayağı çoğaldı türkiyede böyle bir acıklık getirdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
 ciddimisin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Agam bizimle egleniii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
hoşuma gitti ondan ama sizi kastetdiğini sanmıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
aynen cittiyim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Yürü gittt bana devrediyomus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
sesli güldüm.....hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Kucaklasmadan kimi Kast ediyor,,git abine sor ne diyecek o konulari kime acmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!