|
|
|
sohbet ve güven |
kardeş demekki başkalarınıda kendiniz gibi sanıyorsunuz actığınız konularda sohbetlerinize bakıyorumda demekki gönderme yapıyorsunuz oda birşeyler yazınca alınıyorsunuz.ich bitte dich |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Aciz, korkak, pısırık bir karektere sahip değilim ben. Gönderme monderme yapmam, direk yüze söylerim söyleyeceklerimi....başkaları ile karıştırıyor olmayasın koray? 
18 nolu yorumumda dediğim gibi, ya olduğun gibi ol ya da göründüğün gibi...ikisini birden yürütmeye kalkarsan insanlar çok ucuz, yalaka bir karekterin olduğunu düşünebilir. Bu dediklerimi bi düşün istersen  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ben kimseye yalakalık yapmam beni kendinizle karıştırmayın demekki birşeyler yapıyorsunuzki başkalarına oda birşeyler yazdığı zaman alınıyorsunuz burda kimseye argo cümleler kurmadım ve şahsınada yazmadım ok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bunları anca sen anlıyorsun ben anlamıyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Dual ette versin evin yoksa aklımı oynatacağım tövbe tövbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
dur ben hafızayı konroldan gecireyim evinn 2×2=4 demekki yerindeymiş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ancak buna kafa calışıyor tahminen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
17 nolu yaziya tam ben yazacaktimki ,baktim face dalmis,, bak kardes burda acik acik millete hakaret eden,,insanlari guruplasmayla sucluyan,,paranoyak sekilde sürekli konu acan birine sen taraf olup abi abi abi diyerek konusundan cikmiyorsun.. senin samimiyetin sifirdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ne oldu siz bu kadar alevlendiniz her konuyu üzerinize alınır oldunuz kardeş demekki sizde onamı gönderme yapıyordunuz yahu artık burası gönderme takıntısı olan kişilerle dolmuş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Ben biriyle tartisirken,oda üzerimize konu aciyorsa,sen neden gidip o kisiye alkis tutuyorsun,,,konu senlik degilken ,,sana ne oluyor burayi anlamadim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Ha dersinki ben o kisiyi destekliyorum size karsida tarafim bunu anlarim..ama 17 no yazin seni anlatmiyor gercek yüzünü göstermiyorr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bakıyorum her konuya alingan olmuşsun ama iyi değil alınganlik kötüdür.sonra hastalık halini alır.koca adamlarsınız yapmayın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Acilan konularin bizle alakasi yok alinganlik yapacak birsey yokmu diyorsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
İyi hoş güzel diyorsunda kişisel ignemelerin seninde oluyor  hatta argo sevmediğin halde hakaretlere gülebilen bir yapın var bazen diyorum bu çocuk harbiden anlamıyor mu yazılanları
Diğer yorumlarına gelince çoğul yazdığın için sormak istiyorum benim kişiye özel gönderme yaptığım hangi konu var ? Ve hangisinde hakaret etmişim bana söyle birdaha buraya ayak basmam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
isabella senimi kasdettim bu iki oldu ve sen yazana kadar bu arkadaşlar yazmadı.acaba senimi kıskandılar neler oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
evet sizinle hic bir arabası yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Biz nerdeyiiz sen nerdesin .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
kardeş ben yerimdeyimde senin nerde olduğun belirsiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
bende bu arkadasi yillardir cözemiyorum,,ya cidden cok saf hic birseyi anlamiyor,kadarda olmaz ,,yada saf ayagina yatiyor,,süreklilige baktigim zaman cidden anlamiyor yazilanlari benim fikrim bu yönde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Koray:
burda bilene sohbet ederken herkezin birbirine saygılı olmasını isterim argo kelimelerden uzak kimseyi kırmadan paylaşalım konuları ederim. ---------------------------------------------------------------------
Face:
17 nolu yorumda yazdıklarına ben şahsen gram inanmıyorum.... Burada ben, pusu, nem ve isa hakkında yapılan aşağılayıcı hakaretlere iştirak edip, gülüp duruyorsun....yok iblisler, yok kucaklasanlar, yok domuzcuklar.....omuriliğin dik olsun koray, şekilden şekile girme ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bak Koray, konuda kalalim. Sen yukariya ekledigim cümleyi söyledin, ben de ona hitaben yukariya ekledigim yorumumu yaptim. Konu disina cikmadan, bana benim yanlis olduguma dair argumanlar sunabilir misin? Benim yanlis oldugumu, yanlis düsündügümü gösteren bir iki cümle ile kendini ifade edebilir misin bana?
Önce buna bi aciklik getirelim, sonra digerleri ile devam ederiz. Anlastik mi?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!