83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.10.20, 22:47 @facelook Nr.: 21 Antworten

sohbet ve güven
kardeş demekki başkalarınıda kendiniz gibi sanıyorsunuz actığınız konularda sohbetlerinize bakıyorumda demekki gönderme yapıyorsunuz oda birşeyler yazınca alınıyorsunuz.ich bitte dich
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 22:59 @kuzeykoray Nr.: 22 Antworten

sohbet ve güven
Aciz, korkak, pısırık bir karektere sahip değilim ben. Gönderme monderme yapmam, direk yüze söylerim söyleyeceklerimi....başkaları ile karıştırıyor olmayasın koray? 

18 nolu yorumumda dediğim gibi, ya olduğun gibi ol ya da göründüğün gibi...ikisini birden yürütmeye kalkarsan insanlar çok ucuz, yalaka bir karekterin olduğunu düşünebilir. Bu dediklerimi bi düşün istersen 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 23:05 @facelook Nr.: 23 Antworten

sohbet ve güven
ben kimseye yalakalık yapmam beni kendinizle karıştırmayın demekki birşeyler yapıyorsunuzki başkalarına oda birşeyler yazdığı zaman alınıyorsunuz burda kimseye argo cümleler kurmadım ve şahsınada yazmadım ok
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 23:07 @evinn Nr.: 24 Antworten

sohbet ve güven
bunları anca sen anlıyorsun ben anlamıyorsun.
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 23:11 @evinn Nr.: 25 Antworten

sohbet ve güven
Dual ette versin evin yoksa aklımı oynatacağım tövbe tövbe
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 23:16 @evinn Nr.: 26 Antworten

sohbet ve güven
dur ben hafızayı konroldan gecireyim evinn 2×2=4 demekki yerindeymiş
0

Beitrag gepostet am 26.10.20, 23:22 @evinn Nr.: 27 Antworten

sohbet ve güven
ancak buna kafa calışıyor tahminen
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 07:42 @kuzeykoray Nr.: 28 Antworten

sohbet ve güven
17 nolu yaziya tam ben yazacaktimki ,baktim face dalmis,,
bak kardes burda acik acik millete hakaret eden,,insanlari guruplasmayla sucluyan,,paranoyak sekilde sürekli konu acan birine sen taraf olup abi abi abi diyerek konusundan cikmiyorsun..
senin samimiyetin sifirdir
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 09:42 @pusu_vadi Nr.: 29 Antworten

sohbet ve güven
ne oldu siz bu kadar alevlendiniz her konuyu üzerinize alınır oldunuz kardeş demekki sizde onamı gönderme yapıyordunuz yahu artık burası gönderme takıntısı olan kişilerle dolmuş
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 11:28 @kuzeykoray Nr.: 30 Antworten

sohbet ve güven
Ben biriyle tartisirken,oda üzerimize konu aciyorsa,sen neden gidip o kisiye alkis tutuyorsun,,,konu senlik degilken ,,sana ne oluyor burayi anlamadim..
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 11:30 @kuzeykoray Nr.: 31 Antworten

sohbet ve güven
Ha dersinki ben o kisiyi destekliyorum size karsida tarafim bunu anlarim..ama  17 no yazin seni anlatmiyor gercek yüzünü göstermiyorr
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 12:46 @pusu_vadi Nr.: 32 Antworten

sohbet ve güven
bakıyorum her konuya alingan olmuşsun ama iyi değil alınganlik kötüdür.sonra hastalık halini alır.koca adamlarsınız yapmayın
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 13:20 @kuzeykoray Nr.: 33 Antworten

sohbet ve güven
Acilan konularin bizle alakasi yok alinganlik yapacak birsey yokmu diyorsun..
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 13:38 @kuzeykoray Nr.: 34 Antworten

sohbet ve güven
İyi hoş güzel diyorsunda kişisel ignemelerin seninde oluyor  hatta argo sevmediğin halde hakaretlere gülebilen bir yapın var bazen diyorum bu çocuk harbiden anlamıyor mu yazılanları  

Diğer yorumlarına gelince çoğul yazdığın için sormak istiyorum benim kişiye özel gönderme yaptığım hangi konu var ? Ve hangisinde hakaret etmişim bana söyle birdaha buraya ayak basmam  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 14:11 @isabella Nr.: 35 Antworten

sohbet ve güven
isabella senimi kasdettim bu iki oldu ve sen yazana kadar bu arkadaşlar yazmadı.acaba senimi kıskandılar neler oluyor.
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 14:12 @pusu_vadi Nr.: 36 Antworten

sohbet ve güven
evet sizinle hic bir arabası yok.
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 15:06 @kuzeykoray Nr.: 37 Antworten

sohbet ve güven
Biz nerdeyiiz sen nerdesin ..
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 15:52 @pusu_vadi Nr.: 38 Antworten

sohbet ve güven
kardeş ben yerimdeyimde senin nerde olduğun belirsiz
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 16:48 @isabella Nr.: 39 Antworten

sohbet ve güven
bende bu arkadasi yillardir cözemiyorum,,ya cidden cok saf hic birseyi anlamiyor,kadarda olmaz ,,yada saf ayagina yatiyor,,süreklilige baktigim zaman cidden anlamiyor yazilanlari benim fikrim bu yönde
0

Beitrag gepostet am 27.10.20, 16:51 @kuzeykoray Nr.: 40 Antworten

sohbet ve güven

Koray: 

burda bilene sohbet ederken herkezin birbirine saygılı olmasını isterim argo kelimelerden uzak kimseyi kırmadan paylaşalım konuları ederim.
---------------------------------------------------------------------

Face:

17 nolu yorumda yazdıklarına ben şahsen gram inanmıyorum.... Burada ben, pusu, nem ve isa hakkında yapılan aşağılayıcı hakaretlere iştirak edip, gülüp duruyorsun....yok iblisler, yok kucaklasanlar, yok domuzcuklar.....omuriliğin dik olsun koray, şekilden şekile girme
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bak Koray, konuda kalalim. Sen yukariya ekledigim cümleyi söyledin, ben de ona hitaben yukariya ekledigim yorumumu yaptim. Konu disina cikmadan, bana benim yanlis olduguma dair argumanlar sunabilir misin? Benim yanlis oldugumu, yanlis düsündügümü gösteren bir iki cümle ile kendini ifade edebilir misin bana? 

Önce buna bi aciklik getirelim, sonra digerleri ile devam ederiz. Anlastik mi? 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sohbet ve güven