|
|
|
sohbet ve güven |
Koray, dediğim gibi ben beklemiyorum ve umurumda da değil açıkcası....çok ciddiyim de ama belki diğerleri için bir neden olabilir, konunun kapanması için diye düşündüm.... Çünkü kapayın, uzatmayın demekten başka birşey demedin de iki gündür 
Ve dikkatini çekerim, milleti konunu beğensinler diye fistekledim....hiç beğeni almamış, biraz beğeni alsın konun....ilk begeniyi ben yaptım bile  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Çok konuşma, beğeni yap ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
yahu Ben kimseden beğeni beklemiyorum yeterki kimse kimseyi kırmasın konu beğenilse ne olur beğenilmese ne olur.önemli olan problenleri kırmadan cözmek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
önemli olan beğeni değil güzel sohbetler kırıcı olmadan açıklık getirmek ve konu sohbet bizde onu yapıyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ok anlaşıldı uzatmaya gerek yok diyorsun . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
seni anladigimiz zaman konu anlasiliacakta millet seni anlamiyor koray,,ne diyorsun hala o sahsin bizi kastetmediginimi savunuyorsun,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
diyorsunki bakın bu konu herkeze iyi geldi birdaha konularda bir başkasını gönderme olmaz herkez bunu anlar galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
şimdi burda herkez konu acar ben sizleri tanımam doğrumu doğru önceden aranızda neler gecti onuda bilmem ama yılan hikayesine döndü. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
koray bak bizi sevmeyebilirsin,nefret edebilirsin o sahsin actigi hakaret konularinda ismi gecen herkezdende nefret edebilirsin bu senin dogal hakkin,,bunu sorgulamayiz ,bizde ona göre vaziyet aliriz.. bu konuda sen iyi seylerden bahsediyorsan iyi seylerde yapmalisin,,domuzciftligi konusunda nasil eglendigini burdakiler biliyor,, o yüzden cizgini belli et yada hatani kabul et bir aciklama yap..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Güzel dövdün ama kendini haa...hakkını vermek gerek ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ters taklam iyidi demi,,,  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Bayağı hem de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
hala burda argo kelimeler kullanılırsa itlerle uğraşıyorum gibi tabiki böyle kargaşalar olacak.oysaki senden örnek olmanı beklerdim bu konuya gelince iki gün kimse yazmadı sonra yazan bir kişi oldu arkası ömür kesilmedi vay inanmıyorum vay şöyle böyle neyse önemli değil hepiniz esen kalsın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
o zaman konuyu şahse bizimi kasdediyorsun diye ama etmediğine göre bana öyle dedi yorum yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Ben anladım....anlatayım mı? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
konuyu açan şahısa sorsaydınızya bizimi kastdediyorsun diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Nem, koray daha domuz konusunda. Orada konuyu açan şahısa sormuş, bizleri mi kast ediyor diye...o da hayır demiş ve bunun üzerine koray basmış kahkahalarını ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Grimm amca ile kırmızı pabuclu kedi hariç, herkes ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Afiyet olsun sana....kucaklayacak birileri bulunur her zaman ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!