|
|
|
sohbet ve güven |
Tüh..okeye şimdi dördüncü aramam gerekecek desene ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
buldum bilene merak etme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Merak etmiyorum ki, niye edeyim... 
Hayırlı işler o zaman selami  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Adım koray |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Corona geçirmek için ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
konu basit,,biri sürekli konu acip burdaki insanlara hakaret ediyor,, korayda onun konusuna gidip alkisliyor gülüyor destekliyor,, bizde koraya soruyoruz madem sohbetlerinde kimseyi kirmiyorsun,,neden o kisinin konusunda bizlere hakaret edilirken gidip alkis tutuyorsun soru basit.. ama hala bunu koraya anlatamadik tam 4 kisi denedi,,face denedi,,isa denedi ben denedim memo denedi koray hala anlamiyor konuyu,,seninde anlamaman ondandir koray sürekli sorulara farkli cevap veriyor okuyanlarda konu neydi diye düsünüyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Aynen bak Korayla nasil sohbet edilir konusu daha güzel olurdu zaten asil sorunda buya burayi anlasak yeterdi bize,,düsün en etkili silahimiz kucaklamayi bile denedik yok anlamiyoo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Yoruyor adami |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
hepsini anlayorumda uzatmaya gerek yok.barış ve sevgi saygı icinde olalım bence gecmisişe cizgi geleceğe bakalım.hem ben onları kırmak hepsini kucaklayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
konumda kırıcı bir hal hepsi saygı icinde paylaşım yapıyor.adı üstünde sohbet bence hepsi güzel insanlar sadece biraz kırgınlık var oda zamanlar gecer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
sana dedimya affetmek erdemliktir.herkeze sevgi ve saygı icinde sohbete davet ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
ok uzatmaya gerek varmı sence kin ve nefret insanları birbirinden koparır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Kendi kendine konuşup, yazan bir insan zaten kaale bile alınmaz ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
140 yorum ve tek bir beğeni bile yok konuya....hadi herkes bi el atsın, birlikten güç doğar ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Alakayı hiç mi hiç anlamadım...bi aciver lütfen, ne demek istedin? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Arkadaşlar yapıcı olmuyor.kin ve nefret onların güzel ruhlarını kör etmiş elden birşey gelmiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Sen bu konuda dökülen bunca satırları gram anlamamışsın o zaman cole 
Ben iki thread aşağıda, beş thread aşağıda gene yapayacaklarımı yapıyorum. Burada koray in yaptığı dengesiz hareketler üzerine, ona bir açıklama getirmeye çalıştık...anlamamazlıktan gelmeye çalıştı, ben pes ettim, pusuyu kucakladım...devamını diğer arkadaşlar getirdi ve son yorumumu dikkate alırsan gene gırgırdı  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Koray, kapatın konuyu, uzatmayın artık diye söyleyip duruyorsun. Pekii, sana bir soru....ben kendim için zaten beklemiyorum da, istemem de, benim için herhangi bir önemi yok ama çıkıpta bi bir kez olsun yanlış yaptım, özür dilerim dedin mi insanlara? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Benim herhangi bir hatam olduğunu düşünmüyorum cole...yeri geldiğinde gayet ciddi de olabilirim ayrıca ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sohbet ve güven |
Arkadaşın sen söylesene ok özür dilerim bumuydu istediğin her konuyu kendinize cekmeyin yoksa uzarda uzar.niye ogün konu sahibine yazmadınız bizimi bassediyorsun diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!