|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Bu sene cadılar bayramı salgın nedeniyle sıkı önlemler altında kutlanıyor. Kıyafetleriniz beyaz tulum olarak size kapıda verilecek, ayakkabılarınızı şu markalardan seçebilirsiniz. körüklü çizme, edik, makosen, Ankara lastiği, iskarpin, cızlavat, çarık, tek şart seçtiğiniz markanın tabanında kokuşmuş balçık bile olsa görünen yüzünde bembeyaz kar gibi maske olacak. Gecenin sürprizi ise cadı salona girdiğinde başlıyor cadı ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
 olmaz olurmu bizim en iyi yaptigimiz batinin sacmaliklarini taklit etmek ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
aynen ama suda bir gercek adamlarin her isi planli eglenceleri bile planli programli ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
 begenenlerin begenmeyenlerden cok oldugunu biliyorum. malzeme ciktikca hikayelere devam ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
londrayi bilmem ama Almanlarin is disiplinine yaptiklari her seyi detayli ve düzenli yapmalarina hayranim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
onlarin trafik düzeni farkli bazen buradada direksiyonu sagda olan araclar olabilir görünce tuhaf geliyor insana. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
 malesef biz önce kirariz dökeriz parcalariz sonrada toplayip tamir etmeye calisiriz ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Batının medeniyeti cıkar ilişkilerine göre çalışır. Her şeyleri paraya endeksli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Bütün Avrupa böyle aile ilişkileri bile çıkarlarına göre yönlendiriliyor ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Ben 47 senedir almanyada yaşıyorum alanların insan ilişkilerini iyi tanırım. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Sizin keskin zekanız cevap vermek zor valla siz ne sormuştunuz ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
Evet eften püften koftirik gevezelik ben başa traş yaparım saç keserkende maşa kullanmam ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
cok zekisin sip diye anladin  sana firlama zeka diyesim var ne dersin ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
bak bu yazinizda kerlimelerizde kullandiginiz tipik harf hatalari cooooook zekisiniz cooook bundan dolayi nr. 30 daki soruyu sordum.  muhtesemsin bayiliyorum seninle sohbet etmeye ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
bende seviyemi kaldi yaaaaa senin ayakkabilarin altinda sürünüyor benim seviye ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
anladin sen beni komik biriyim senide güldürüyorum ne güzel ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
üzülme kirmizi pabuc cadisini bekliyor  simdi cadi benim demessin herhalde ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
no: 30 daki soruma cevap vermedin ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |
sende beni baydin bende senin sohbetine bayildim  ne güzel degilmi ikimiz ayni anda bayildik ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kırmızı pabuç. |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!