110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.10.20, 20:23 Nr.: 1 Antworten

Grimm Amca...
Geçenlerde metafizik iletişim ile ilgili bir sunuma katıldım. Sunumun detayına girmiyeceğim. Sunumu yapan Grimm kardeşlerden jakobdu. Jakob kafdağının arkasında yeşil ve sulak bir vadide metafizik içerikli maskeli balo vereceğini baloda yalakalaşma, yavşama, hariçten gazel okuma, ibişlik, dalkavukluk, gibi hasletleri olanları kabul edeceğini söylemiştir. Baloya katılma şartları aşağıdadır.

Şartlar:
1.baloya beyaz bir maskeyle gelineçektir. Balo süreçinde kesinlikle Maskeler çıkarılmayacaktır. Maskeler çıkarsa ortaya çıkan suratlardan metafizik ötesi varlıkların miğde bulantısı geçirme riski var diyor Grimm Amca Jakob.
2.baloya sadece birbirini kucaklıyan erkekçikler davetli.
3.ortam uygun olmadığı için baloya kadınlar malesef davetli değildir 
4.malesef yaştan ve boydan kaybettiğim için ben katlamıyorum.
5. Hadi bakalım ibişler, takın beyaz maskelerinizi, kucak, kucağa yürün Grimm amcanıza sizi meta fizik ötesi kucaklama bekliyor. endişelenmeyin ben ablanız la konuşurum beyaz maskelerinizi hazırlayıp icazet verir size. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 22:59 @siyah Nr.: 2 Antworten

Grimm Amca...
�� Grimm kardeşlerin hikayeler ve masallar konusunda iş birliği yapmalarına rağmen renkler konusunda zıt fikirleri vardı wilhelm siyahı severdi jakob beyazı severdi. Bu yüzden balo maskeleri beyaz olduğu için wilhelm baloya gelmiyor çiçekler konusundada zıt fikirliydiler wilhelm karanfili severdi jakob bembeyaz papatyaları severdi jakob beyaz hatasıydı. Wilhelm kırmızı şarabı jakob beyaz şarabı severdi. Wilhelm mesafeli bir adamdı prensipleri vardı kucaklama işine kökten karşıydı. Bu nedenlerle baloya katılmıyor 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:03 @evinn Nr.: 3 Antworten

Grimm Amca...
Şekspirde baloya katılacak balo için bir oyun yazdı oyunun adı herkes yakaladığını kucaklasın baloya katılan herkes oyunda rol alacak 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:07 @evinn Nr.: 4 Antworten

Grimm Amca...
Albrecht başka bir gezegende işi çıktığı için baloya katılmıyor ama bir ressam olarak maskeleri beyaza boyama işini üstlendi. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:08 @siyah Nr.: 5 Antworten

Grimm Amca...
Yani  ya siyah ya beyaz 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:10 @siyah Nr.: 6 Antworten

Grimm Amca...
Yani  ya siyah ya beyaz 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:12 @siyah Nr.: 7 Antworten

Grimm Amca...
Yani  buranın jet sosyetesi özel olarak davetli 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:15 @siyah Nr.: 8 Antworten

Grimm Amca...
Benim tarafımda belli ben edebiyatcılarla takılıyorum gothe ile biz O gün felsefe üzerine bir konferansa katılacağız. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:20 @evinn Nr.: 9 Antworten

Grimm Amca...
Benim gibi olma her zamanki gibi dobra dobra kendin ol. yoksa sendemi baloya katılmak isterdin 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.20, 23:23 @siyah Nr.: 10 Antworten

Grimm Amca...
Valla çok güzel olur buyurun gelin söz sizi akşamki yemekte dansa kaldıracağım mozartta orada olacak 9.senfoniyi çalacak umarım bu dansı bana lütfedersiniz. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.10.20, 09:16 @siyah Nr.: 11 Antworten

Grimm Amca...
Bethoven kızmaz klasikciler birbirinin bestelerini icra etmekten rahatsız olmazlar. Baloya Karajan da katılacakmış Karajan biraz kıskançtır eski taşnakcılar dan olur kendisi dans için şimdiden heyecanlandım umarım wals yaparken ayağınıza basmam 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.10.20, 11:41 @siyah Nr.: 12 Antworten

Grimm Amca...
Burada beni anlıyan nadir kişilerden birisin diyebilirim samimiyetle. Düşünmek en değerli haslettir evet düşünmek ve eyleme geçmek insan olmanın en değerli hasletlerinden dir. Basit bir sohbet yaparken bile insanları düşünmeye zorlarım 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.10.20, 11:48 @siyah Nr.: 13 Antworten

Grimm Amca...
 ben ben konferansa kadar uyuyamam heyecandan çok sevindim muhteşem bii gece olacak 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.10.20, 11:52 @siyah Nr.: 14 Antworten

Grimm Amca...
Düşünce üretkenliğimizin hangi canlıya zararı var abzürt tartışmalarla boğuşmaktansa böyle mantıklı saçmalamalarımız olsun hoşgörün için teşekkür ederim 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 06:19 @eses43 Nr.: 15 Antworten

Grimm Amca...
bende davetlimiyim abi baloya
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 06:23 @kuzeykoray Nr.: 16 Antworten

Grimm Amca...
sen ibişleri davet ediyon ben gelmeyim
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 07:05 @kuzeykoray Nr.: 17 Antworten

Grimm Amca...
Baloya davetli değilsin gitmenize tavsiye etmem orada kucaklama becerileri gelişmiş kişiler davetli  konferansa gelebilirsin wals için arkadaş bulman gerekir bence kreuzberg gril'e teklif et geleceğini tahmin ediyorum. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 21:57 @kuzeykoray Nr.: 18 Antworten

Grimm Amca...
 eskiden anadoluda At cambazlari  olurdu  bunlar birbirlerini iyi tanirlar, bulunduklari yörenin disindaki At pazarlarina birlikte giderler, pazara varinca birbirlerini tanimamaktan gelirler  gözlerine kestirdikleri At saticilarini tuzaga düsürmek icin birlikte her türlü yalakaligi, yalanciligi, sahtekarligi, hinligi yaparak pazarlardan ucuza At toplarlar.  bu  bahsettigin ibislerde  böyle iste  bunlar ayni madalyonun  iki yüzü, bunlarinkisi  At pazari  degilde  nik  pazari  hepsinin cebinde en az   10. nik , piskin piskin  siritarak kurduklari nik  pazarinda dolasirlar.  ben  bunlara  ibisler  diyorum. cünkü  bunlar  kendilerine  göre cok zeki, cok akilli, ibisler  zaman, zaman benide farkli niklerle ziyaret  ederler  bende  bunlarin  capsiz, basit  oyunlarina  canak  tutarim  ibislik  yapip oynasinlar  diye.   oynayip  mutlu  oluyor  zavalli  ibisler  en komigide bu oyunlarinin oyun oldugunu  unutup  kendileride  kahkaha  ile  gülüyorlar          zavalli  ibislerim  benim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 22:12 @evinn Nr.: 19 Antworten

Grimm Amca...
 bende gülelim diye  bu  hikayeyi buraya aktardim. hikayenin  kahramanlarida az komik degiller onlarda cok  gülüyorlar  ama  kendi ibisliklerine güldüklerinin  farkinda degiller.    bunlar birbirlerini kucaklarken kendilerinden  gecip bir süre halüsünasyon  halinde oluyorlar  ibisler.  

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.10.20, 22:17 @evinn Nr.: 20 Antworten

Grimm Amca...
 begendigine sevindim. bazilari  burayi cok  ciddiye  aliyor  kendilerinide  bulunmaz  hint  kumasi saniyorlar. maksat  eglence 
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Grimm Amca...