|
|
|
|
|
Artvin |
tesekkür ederim her zamanki zerafetine. umarim bu salgin bertaraf herkes rutin hayatina dönebilir. sizede hayalinizdeki ülke gezilerini saglikli ve huzurlu olarak gerceklestirmenizi dilerim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
mangal da balik yapicaz ama önce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
anladim sen bu yemek paslasmalarini beni delirtmek icin yapiyorsun hayatim boyunca sadece balik yiyerek yasayabilir . palamutun izgarasina bayilirim. ama izgara cok degirli yagi telef oluyor malesef. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
altina aluminyum dan bir tabak koymali, yagi kömürün üzerinde damlasin diye
tamam sana palamut, bana orkinos uffffff
dusburg da ki ihtiyar balikciya giderim cok canim cektiginde ama son gittigimde hic begenmedim
simdi baska bir yer kesfetmem lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
damlamasin diye olacakdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
baligin kizartilmisini severim ama izgarasi her zaman daha güzel cin restaurantlarina sadece balik yemek icin giderim ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
işallah önce sağlık bir virüstan kurtulalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
Abi sen cin resturantlarınamı gidiyorsun ben hic gitmem yaptıklarınıda yemem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
aslinda orada yiyilecek bir sey yok diyebiliriz cogunlugu sagliksiz sadece dedigim gibi marine edilmemis cig balik cesitleri var balik yemek icin nadiren giderim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
cinliler cok pist yağları değiştirmezler mutfakları rezalet pislikten görünmüyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
katiliyorum bu söylediklerine bu nedenle ben disaridan balik disinda yemek yemem. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
cinlilerin hem pisirme yöntemi, hem baharatlandirmasi bizimkinden cok farkli ama
ben almim ondan
ben mangalda pisen makrele mi, yanina bol yesillikli salatami, pide citir pidemi isterim
gerisi sizin olsun
makrele hem cok ekonomik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
dogru
evlerini hele hic görme, ne kadar cinliyi tanidiysam kadinlari cok ak pak duruyor ama, evleri aman allahim pislik den gecilmiyor, onlari hijyen pek ilgilendirmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!