|
|
|
|
|
Artvin |
merhaba konuda bulunan herkese iyi pazarlar, enerjiniz cok olsun ve enerjinizi pozitif olarak cevrenize yansitin.
muhtesem bi manzara görünen su kaynagi bir göl uzantisimi yoksa nehirmi ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
merhaba mavi manzara güzel ne ararsan var dogal zenginlik var, senin belki haberin yoktur. O' gördügün masada marianla kekli, kisirli, yaprak sarmali, kahveli piknik yapacagiz tabii müzeyyen senae esliginde marianin sözü var bana ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
hemen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
herkeze hayırlı pazarlar güzel manzara rabiat harikası bir yer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
iyi pazarlar esescim 
tam olarak bilemiyorum, google dan kopyaladim, coruh nehri olabilir ama
ne kadar güzel bir yer yaa, görmedigimiz ne güzellikler var hala, to do listeme eklicem ölmeden önce yapmam gerekenleri
bi arastirayim hava alani varmi diye, varsa direk oraya ucucam, ordan nereye gidesim geldiyse oraya, sadece bir sirt cantasi yanimda
gelmek isteyen takilsin bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
sözüm söz
aksama da cilingir sofrasi ? yakisir yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
malesef benimde en üzüldügüm sey ülkemin genelde doga ve tarihi güzelliklerini gezip görememek. Allah nasip ederse emekli olunca anadolu turuna cikacam, sonra kafkaslar ve balkanlari gezecem insaAllah. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
Abi.göceme turlarına katılsana heryeri gezdiriyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
https://youtu.be/QQcraVflaO0?t=40 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
hayir demem  türk musikisi esliginde, hafif rüzgarin zaman-zaman gelip tenimizi oksadigi O' muhtesem dogada insan bilinmedik kac tane gezegeni dolasir var sayisini sen hesapla. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
göreme mi demek istedin ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
benim tarih merakim arkeoloji merak agir bastigi icin bakip görüp gecemem bir tarihi kalintida uzun süre oyalanabilirim bu nedenle Allah nasip ederse emekliligimi bekliyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
eger kapadokya daki göremeyi diyorsan, evet cok güzel görülesi bir yer, ama turist akini fazla
umarim etrafa zarar vermeden para kazanabiliyordur oranin esnafi gelen turistlerden
dün tv2 de gezenti bizim oralar i izledim
cok severim o cifti
marmarise gitmisler bu kez, bir selaleyi cekmek icin
vingir vingir turist her yer heryer tur icin jeep kayniyor neyseki selaleye yaklastilar adam ici sizlaya sizlaya konustu cekimini yaparken koskoca tabela var BURADAN ATLAMAK YASAK DIYE hic kimse iplemiyor yasagi, dogayi, katletmeleri
pespese yaslisi genci sübyani cikip cikip güüüüüm diye o zaten ufak su birikintisine atombombasi gibi atliyor
en cok da kimler ? araplar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
yotubtan baktim coruh nehri ayni zamanda uluslararasi raftig yapilan yer. rafting icin dünyanin en önemlilerinden kabul ediliyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
tabiat harikası demek istedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
eveeeettt topraklarimiz müthis, bir bakiyorsun biryerlerr karaipler gibi, diger taraf isvicrenin ovalarindan daglarindan farki yok, bazi yerler fransanin arnavut kaldirimli dar sokaklari gibi
akdeniz de malibu sahilini aratmayacak kadar güzel yerler var, hatta malibu yu solda sifir birakir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
Evet güzel memleketimizin heryerini gezmek gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
tasi gedigine koydun  evet siz anadoluda biz anadolu hasretiyle gurbette. ama ben karaliyim emekli olurda sagligim el verirse anadolu turuna cikacam insaAllah.
güzergah üzerinde sizede ugrarim artik.  ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artvin |
tamam rotayi, diger yerel önemli, acil bir durum oldugunda nereye basvurmamiz gerektiginde filan ayarlayabilirsen süper olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!