27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.09.20, 22:39 Nr.: 1 Antworten

Sessizlik

Sukut ikrar'dan gelir. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.09.20, 22:55 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Sessizlik
En temiz cevaptır zaten, susmak....anlayabilene tabii 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 01.09.20, 23:04 @facelook Nr.: 3 Antworten

Sessizlik
Ne O' face takip etmem diyordun çok çabuk geldin, iyiki geldin, geldiğine göre sağlığın yerinde demek buna sevindim. Sessizlik iyidir, Sukut ise bir itiraftır. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.09.20, 23:11 @eses43 Nr.: 4 Antworten

Sessizlik
Elemanları üyeleri takip etmem....klipleri takip etmem, oyunları takip etmem....tek forumda takılırım, o kadar. Sen ogün yazdığımdan bunu mu anladın şimdi?   

Sükut bir itiraf mıdır? Asla değildir, bu sadece kendini kandirmadir. 

-----
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 05:28 @facelook Nr.: 5 Antworten

Sessizlik
     face kendinle  tezat yasama  burada  üyelere acik  yazilara  müdahil  oluyorsan  burayi  takip  ediyorsun,  ben  kisisel  takipten  bahsetmedim   O'  senin  hüsnü-kuruntundu.  ayrica  burada  olduguna  göre  istedigin   konuya  müdahil  olmak  senin  dogal hakkin.  evet  sukutu-ikrar,   itiraftir.   ayrica  kendini  yorma  konudan  özel  anlamlar  cikarma  gayretin  bosuna  cünkü  seni  ayin  elamani  secmiyecegim.   haaaaa   birileri  ayin  faceos  abla  secebilir   simdiden  hayirli  olsun  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 05:35 @evinn Nr.: 6 Antworten

Sessizlik
  iyyi  bildun  muhattap alinmorum   kursun askerler  emir  bekliyor  ablalari izin verdigi  kadar   muhattap  alorlar  

NOT: evin  hanim  sana  tesekkür  ederim  sabah- sabah güldürdün beni  ablanda  seni  güldürsün eminim onun kahkahalarida  duvarlarda  yankilaniyordur.   

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 15:19 @massmavi Nr.: 7 Antworten

Sessizlik
Teşekkür ederim �� Sağ duyunuz için. insan zihinsel üretkenliğini vicdan muhakemesi tabii tutarsa gerektiğinde Sukut-ikrar yapmaktan kacınmaz.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 21:34 @eses43 Nr.: 8 Antworten

Sessizlik
Ne olur seç yaaaaa....bak 10 senedir buradayım, hiç seçilmedim....hadi lütfen yaaaa, ister faceos abla olarak ister hakos abla olarak...hadi bi kere yaaaaaaaaaaa 
-----
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 21:46 @facelook Nr.: 9 Antworten

Sessizlik
Müracaatı yanlış yere yaptın  ben O'  işlere bakmıyorum ama oylama yapılırsa oyum sana 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 21:48 @eses43 Nr.: 10 Antworten

Sessizlik
Seni ayın elemanı seçmeyeceğim diye yazan toniydi o zaman, ben yanlış okumuşum.... 
-----
0

Beitrag gepostet am 02.09.20, 21:59 @facelook Nr.: 11 Antworten

Sessizlik
Benim için Allahın her yarattığı canlı değerli. insanların inişleri çıkışları olur yeterki onursuz davranışlar olmasın. burası sanal alem diye ciddiye almamamız gerekir diyebilirsin ben sanalda olsa insanların kendini ifade edişine önem  veririm ben burada bulunan herkese saygıyla yaklaşmaya özen gösteriyorum çizmeyi aşanlarada anlayacakları dilden konuşuyorum.
sana iyi akşamlar selamlar  

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sessizlik