|
|
|
Sessizlik |
Sukut ikrar'dan gelir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
En temiz cevaptır zaten, susmak....anlayabilene tabii ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Ne O' face takip etmem diyordun çok çabuk geldin, iyiki geldin, geldiğine göre sağlığın yerinde demek buna sevindim. Sessizlik iyidir, Sukut ise bir itiraftır. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Elemanları üyeleri takip etmem....klipleri takip etmem, oyunları takip etmem....tek forumda takılırım, o kadar. Sen ogün yazdığımdan bunu mu anladın şimdi? 
Sükut bir itiraf mıdır? Asla değildir, bu sadece kendini kandirmadir.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
 iyyi bildun muhattap alinmorum  kursun askerler emir bekliyor ablalari izin verdigi kadar  muhattap alorlar
NOT: evin hanim sana tesekkür ederim sabah- sabah güldürdün beni ablanda seni güldürsün eminim onun kahkahalarida duvarlarda yankilaniyordur. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Teşekkür ederim Sağ duyunuz için. insan zihinsel üretkenliğini vicdan muhakemesi tabii tutarsa gerektiğinde Sukut-ikrar yapmaktan kacınmaz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Ne olur seç yaaaaa....bak 10 senedir buradayım, hiç seçilmedim....hadi lütfen yaaaa, ister faceos abla olarak ister hakos abla olarak...hadi bi kere yaaaaaaaaaaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Müracaatı yanlış yere yaptın  ben O' işlere bakmıyorum ama oylama yapılırsa oyum sana ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Seni ayın elemanı seçmeyeceğim diye yazan toniydi o zaman, ben yanlış okumuşum.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessizlik |
Benim için Allahın her yarattığı canlı değerli. insanların inişleri çıkışları olur yeterki onursuz davranışlar olmasın. burası sanal alem diye ciddiye almamamız gerekir diyebilirsin ben sanalda olsa insanların kendini ifade edişine önem veririm ben burada bulunan herkese saygıyla yaklaşmaya özen gösteriyorum çizmeyi aşanlarada anlayacakları dilden konuşuyorum. sana iyi akşamlar selamlar ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!