25 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.08.20, 22:12 Nr.: 1 Antworten

Filizin tomucuklari.
bu gün, bu gezegende  hic bir kimsenin  hissedemeyecegi  kadar güzel  bir  gün'dü.

basliktaki  gibi.  filizin tomurcuklari,  yaprak,  yaprak goncaya dönüsecek  ve  sancilar dahada derinlesecek.  yanacak  yürekler külü  ve dumani  olmayan ateste. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 22:27 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Filizin tomucuklari.
Bu gün,bu gezegende hic bir kimsenin hissedemiyecegi kadar güzel birgündü. Ne yapalim simdi UZAY limi olalim mutlulugu hissetmek icin...
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 23:03 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

Filizin tomucuklari.
bir türlü   su  bir  metre  karelik  dünyandan  disari  cikamadin.  sana  defalarca  izah  ettim  önce  kelimelerin anlamina  bak  sonra   O'  kelimelerden  kurulan  cümlelerin  kavramlarina  bak.

ben  mozartin 9 senfonisinde halay  cekmeyi  cok  seviyorum  ama  sen  halay cekmek  zorunda  degilsin  oturur  husu  icerisinde  dinlersin.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 00:17 @eses43 Nr.: 4 Antworten

Filizin tomucuklari.
mozartida sevmem ona halay cekenide sevmem hele seni hic sevmemedabiyata bu aralar pek ilgilisin bakiyomda,,birseyler uydurum derken  türkceyi katlettiginin farkinda degilsin..
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 07:26 @eses43 Nr.: 5 Antworten

Filizin tomucuklari.
Dümdüz aklimdan ilk gecenleri yazacagim

1. ask
2. cok güzel bir haber alinmis
3. bebek geliyor

0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 09:53 @marian Nr.: 6 Antworten

Filizin tomucuklari.
merhaba.  Amarin. dümdüz aklindan geceni  yazmissinya,  bu   konunun masumiyetini  ve  senin ayristirma, sag duyu  kullanma yetenegini  ve  dogalligini  gösterir. 
tahminine  gelince ücüde dogru,  küllerinden dogmak gibi bir  sey, yagmurda islanipda islandiginin  farkinda olmamak  gibi bir  sey.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Filizin tomucuklari.