|
|
|
Dostları olmalı insanın ... |
aynen gemilerin limanları gibi..zaman, zaman uğradığın yükünü boşalttığın.. dalgalar dininceye kadar beklediğin koyunda, sonra açık denizlere uğurlamalı seni, geri döneceğin günü bekleme umuduyla.. bazan rüzgara o açmalı yelkenini.. yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla halatlarını çözmeli... seni çok ama çok özlemeli .. dostları olmalı insanın, ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen düşünmediklerini düşündüren... seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen, gerektiğinde senin için ateşi yutabilen... yolunu ışıtan ustan olmalı, şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini.. sana vermeli soğuk bir kış gününde üzerindeki tek gömleğini... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öpücük enseye konsa sayılmıyor mu? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüreğine sağlık Hemşom " insan gibi insanın olmalı " ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seninde eline gönlüne sağlık massmavi  Bende şanslıyım bu konuda gönüller bir  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi sayılsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm aslan hemsom  senin gibi güvenebilecegi dostlari olmali insanlarin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiç kıyamaz da haaaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
facelook ,dur seni biraz kizdirmaya calisayim bir ata sözü derki  senin gibi dostlar düsman basina  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birinci smliy yanlis oldu
ne anlama geldiginide bilmiyom eger kötü bir smly ise özür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok kızdım, aşırı hiddetlendim ve küstüm sincik sana bak 
Ben gideyim düşmanlarımla biraz fingirdeseyim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fingirdes fingirdes yakisir sana
nasil olsa yakinda gurban bayrami fingirdekler sana gurban olsun,  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koç yumurtası yiyeceğim bayramda ki, daha çok fingirdesebileyim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha  ben basga bilyordum kocun yumurtasi olmaz,demekki yanilmisim coh fingirdesmen icin,bana kalirsa kocun hani iki tane seyi varya, hah onlari yemen lazimmis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyy teşekkür ederim Aslan Hemşom utandırma beni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şu an yorumları okuduktan sonra kıyarmıyım kıymazmıyım bir düşün ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman dostlarımla fingirdeseyim ben. 
Böyle oldu mu?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olmadı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koç yumurtası yemeyim o zaman!?!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslan emsom az bile yazdim utanmabitanesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!