|
|
|
Hadi buyrun |
Erkeklerin zeka yaşı kemik yaşından ortalama 10 küçük. İlişkide minimum 10 yaş kuralı gözetilmeli----denilirmis. Konuşturun bakalım tecrübelerinizi. Doğru bir tez mi bu!?!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
konuyu anladigim bir erkek eger 24 yasindaysa ,14 yasindaki kadar gelismis oliy.
yazdigin kriterleri, ölcdüm bictim ,sagindan baktim ,solundan baktim ,önünden arkasindan baktim, bana pek uymiy, ilk is günündeki yasimi düsündüm  10 yil geriye hesapladim, gene bana uymiy,ya bu kriterlerde bir yanlislik var ,yada bende bir yanlislik var.
sen en iyisi yeniden bir hesap yap daha gurban
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
bayanlardaki zeka durumunuda alsaydik,ona göre degerlendirmne yapsaydik...x degerlerini vermisin y degerlerini vermeden sonuc istiyon  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Ne biçim soru bu anlamadım Şimdi erkeklerde tıbben kemik yaşı 19' a kadar ölçülebildiğine göre 9 yaş zekasında mı kalıyorsunuz ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Nazlıcan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Sol, ben diyenlerin yalancısıyım ama bir gerçek var ki kadınlar erkeklere nazaran daha önce olgunlaşıyor. Olgunlaşıyor derken fizikî yönden bahsetmiyorum. Düşünce yapısı, karekter, vs tarzı beyinsel yapılanmadan bahsediyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Zekâ cinsiyet ayırımı yapmaz benim bildiğim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Ne 19 u isa.....29 da olsak 49 da olsak, biz erkekler hep çocuk kalırız ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Keşke herkes senin gibi içindeki çocuğu yaşatsa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Dürüst bir insan daima çocuk kalır- demiş birileri 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Kasap oynayalım abla ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Aydın havası olsun bari....malûm...kısa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Olmazzzzz Dünya Trakyalılar gününde ya kasap olur ya 9/8 ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Ben bi sek alayım bari....battı balık yan gider ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
isa
kasap oynayalim deyip fackelook u tuzaga düsürüp,kurbanlik koyun gibi kesecen herhalde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Yok bea Hemşom ben hiç öyle şey yaparmıyım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Bıçağını bileyledi bile ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
hahaha  dikkatli ol senin hakkindan ancak hemsom gelir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Beni bak gelmeyeyim oraya küstah olduk zaten birde gaddar kasap olmayayım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi buyrun |
Ensesi kalın, gelir valla ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!