|
|
|
Selam Millet |
Selam Millet
Uzun zaman aradan sonra Yeniden Türkbase gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Son 3 seneden sonra yeniden Üye oldum.
Sizleri özlemişim
Selamlar saygılar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Aslm hoşgeldin her kimsen ama o mutluluğun uzun sürmeyecek ben sana diyim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Günaydın İsabella
Niye öyle düşünüyorsun ki...!!!
Burada 10 yıla yakın bulunduğun Süre içinde, nice dostlar. Arkadaşlar İle tanıştık...!!!
Evet kavga da ettik, dövüştükte, Ama son 10 yılı birlikte yaşadık.
Ben şahsen karamsar değilim.
İnşallah güzel günler göreceğiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Şaka yaptım tabiki ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Yani benimle kafa buldun 
Bunu eskiden yapsa idin cezası çok ağır olur, bu yükün altında ezilirdin...!!!
TCK ya göre, yani Türk Abayasasının 19. Maddesinin 11 fıkrasına göre cezan 9,99 Euro Veya 2,99 Euro değerinde bir XL Capuccino idi
Emme velakin zaman ve şartlar Değiştiği için ve Avusturalya alev alev yandığı için vergiden muafsın
En yakın bir camiye git, bir mum yak Tanrı seni affetsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Puhahaha pehhhh ben o yükü alır adamın önüne koyarım ona göre Şaka bir yana Avustralya için karalar bağladım koskoca bir kıta yok oluyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Abooo 
Bu nasıl bir hoşgeldin mesajı böle  Attığın taş başımı yardı merhametsiz Vicdansız İsabella  
Avusturalya'ya gelince...!!! İsabella yeminle, yeryüzü müthiş bir Faciaya doğru sürükleniyor...!!!
Yeryüzünü atom veya savaşlar degil, Biz insanlar kendi doyumsuzlukkarımız Yüzünden batıracağız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Hos geldin cogunlugu terfiye etti.mutlu olmana sevindim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Biz de terfi etmiştik, Maalesef kader ağını ördü ve bizi kürkçü Dükkanına geri çekti 
Sağlık olsun eski dostları Görmek varmış keser de  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Beğenemedin mi  aha yazdım o kelimelirini bir kenara Avustralya konusunda hemfikiriz onun dışında bundan sonra beni konu başında görsen bile tanıma ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Tamam seni konu başında
Peki konunun sonunda veya Ortasında görünce tanısam Olmaz mı  
Avusturalya niye yanıyor biliyonmu...???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Onada sen karar verirsin artık  ... Avustralya da her yaz yangın olurdu ama şimdiki başka Ekim ayından beri sürüyor bunun nedeni tabiki genel olarak insanlar diyeceğim, çünkü iklim değişikliğinden bizler sorumluyuz detaylara girmeyeceğim kendim konu açıyorum zaten bunlarla ilgili ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
Cogu eskiler burda yorumcularda isbasinda sana kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Millet |
hg atakan19 hazir gelmiskene buralari biraz senlendir.becerikli ve bilgili birisi oldugunu bilyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!