|
|
|
Yeni üyeler icin |
yeni üye olduklari belli olan bir buton istiyorum bu sekilde yenileride hosgeldin diye agirliyabiliriz : D hem daha acik ve net olur kim yeni kim yeni degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Ben.yeniyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Baska bir arzunuz varmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
bende yeniyim saka saka esgiyim  hem yeni hem esgiyi ne yapcan kafana göre takil iste ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
pr resmine bakilirsa eskimis gibi görünüyon ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
pekde antika degilsin ya  ben güzellik uzmaniyim, ufak bir masrafla yola gelirsin. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Ben gicir gicir daha yeniyim ----- Eywallah kelimesini seviyorum...gelenede yakisiyor gidenede. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
masallah parmaklar tombik tombik olunca olucagi o demek   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Gicir gicir de neymis anlatirmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
yenilere buton lazim degil eskiler düzene girince yenilerde kalmaz   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
haha sana kiyak yaparim kafanin ön tarafina azicik sac cebe bölgene biraz botox saclarini siyaha boyalatipda boynunada kirmizi renkden bir bayan dudagi dövmesi yaptirdikmi evelallah 30 yasinda gibi olursun ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
heya bildin aferim kafa calisiyor MASALLAH ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
korkma genclestiginde rüsvet bile verseler , seni buradan kimsenin önüne atmam  sen isabella ile iyi anlasiyon,30 yas genclesirsen asagi yukari onunla ayni yasda oluyonuz,seni onun basina bela edecem 
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
yoo ben biraz abarttim, 68 yasinda yoksun, 58-62 arasi gösteriyon.
hem sen önceleri cabuk kiziyordun ya  sana söylemedigim kalmadi hic orali olmuyon, sinirlerini aldirdin heralde ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Yenilere madalya mı var ??  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Ben istemem sende kalsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Madalya ?? , hiç sorun olmaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
cözümü buldum, ben cocukkene babamin koyunlarini güden cobanlara yardimci oluyordum, bizim coban sürüye yeni katilan koyunlari kaybolduklarinda cabuk bulayim diye , alinlarina kirmizi bir X damgasi vuruyordu.
adminde yeni gelenlere öyle yapsin ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
Yani buraya yeni girenleri hayvan yerine koymus olmuyorlarmi lütfen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üyeler icin |
hayvanlari helede koyunlari cok sevdigimi bilmeni isterim ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!