24 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.06.19, 20:16 @nick- Nr.: 21 Antworten

Haftanın sözü...
Yaw bu birdahaki haftanın sözü olacaktı ama
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 25.06.19, 20:30 @isabella Nr.: 22 Antworten

Haftanın sözü...
haci sakir e mi ?    

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 25.06.19, 20:31 @ne_yazar_01 Nr.: 23 Antworten

Haftanın sözü...
be küsmüs mü youtube a, hayirdir?    
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 25.06.19, 21:54 @dilanee Nr.: 24 Antworten

Haftanın sözü...
Jep so machen wir das
-----
0

Beitrag gepostet am 25.06.19, 22:52 @isabella Nr.: 25 Antworten

Haftanın sözü...
Slm corbada benimde tuzum olsun..ben parti  tutmam ..akp din üzerinden  politika yapiyor..chp atatürk üzerinden insanlari kandiriyor... neymis chp atatürkün partisiymis..burda chp liler toplanmis akp elestiriyorsunuz...önce chp kendi icindeki pislikleri temizlesin....iyi parti hdp sadet partisini yanina almis..oylari toplamis buna seviniyor..neymis basarili olmuslar..gecin onlari..muharem ince gibi olacak bu imamogluda..insanlar akp sariliyor cünkü insanlar terörden bikmis seyit vermekten bikmis.. akp sevdiklerinden degil...baska parti yok türkiyeyi yönetecek.... suan türkidede güclü bir mhp partisi lazim..basindada rahmetli türkes lazimdi... slmlar..
0

Beitrag gepostet am 26.06.19, 17:54 @kardan_adam Nr.: 26 Antworten

Haftanın sözü...
Tabiki tuzunuz olsun önce Ekrem beyin faaliyetlerini görelim illaki yanlışı olursa onuda eleştiririz. Milli ve dini duyguların siyasete karıştırılmaması taraftarıyım bende ama haksızlığa karşı susmadı bu sefer millet.  800 bin oy farkı az buz birşeyde değil millet ittifakının birlik beraberlik sonucu olsaydı bu durum Cumhurbaşkanıı seçimlerinde de bu tabloyu görürdük diye düşünüyorum, gerçi o seçimin ne kadar doğruluğu var muamma. En çok şehit verildiği dönemler istatistikler ile araştırırsanız belli zaten pek de mücadele edildiğini düşünmüyorum malum af yasasını da çıkartan ortada 
-----
0

Beitrag gepostet am 26.06.19, 17:58 @isyankarrrrrr Nr.: 27 Antworten

Haftanın sözü...
Ömer Hayyam tamda şimdiki zihniyet için yazmış o şiiri sanki  cami önünde saygısızlık yapıp şampanya şişelerini Ekrem bey mi patlattı? Ben öyle birşey duymadım. Herkesin doğruları var ve hoş bulmayabilir elbette bu nedenle sizin düşüncenize empati kurabiliyorum, çünkü ayni şekilde caminin içinde bir çok kez tecavüze uğrayan çocukların zanlıları hala serbest gezinirken bende  rahatsızım, ve alkol içilmesinden bin kat daha kötü olduğunu düşünüyorum keşke o zamanda  sitem etseydiniz, işte tam bu noktada sözün bittiği yerdir !!!
-----
0

Beitrag gepostet am 26.06.19, 18:09 @isabella Nr.: 28 Antworten

Haftanın sözü...
Konumuz din değil lütfen trollere pirim vermeyin
-----
0

Beitrag gepostet am 26.06.19, 20:41 @priene Nr.: 29 Antworten

Haftanın sözü...
Ne türkü t c vatandasiyiz..kürt türk arap roman cerkez arnavut bosbak rum ermeni...olusan bir tc devletiyiz...önce bunlari ögrende yorum yaz...kilise önünde bira iciyormus...almanyada kac kisi dinine bagli..bir arastir..46 senedir almanyada yasiyom..biz millet olarak dinimize saygiliyiz..bayragimiza saygimiz var. Almanlar gibi bayragimizi bikini yapip giymiyoruz..dügünde tl parsi sacip atatürkün yüzü yere gelmesin diye atmiyoruz.bizim örf ve adetleriniz vardir.. sen git cami önünde rakini sampanya patlat. O senin sorunu...
0

Beitrag gepostet am 26.06.19, 22:34 @isabella Nr.: 30 Antworten

Haftanın sözü...
Bu corbaya bir kasik tuz atayim müsaadeniz olusa
Ülkem icin her sey daha daha güzel olur insallah...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 27.06.19, 13:21 @babey Nr.: 31 Antworten

Haftanın sözü...
İnşallah babey usta
-----
0

Beitrag gepostet am 28.06.19, 18:32 @-solyanim Nr.: 32 Antworten

Haftanın sözü...

-----
SoLyAnIm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Haftanın sözü...