|
|
|
iki yakın arkadaştan Sevgili olurmu ? |
22. yaziniza katki
TSK ederim Yorumun icin!
anlasilan tüm arkadaslarin sevgilin olduguna göre inci cizgiyi cok iyi yakalayan gruptansin sen ;-)
Ok yaydan cikti abi.. ve dedigin gibi gercekten mesafeli davraniyor beni görünce. Buda benim icimi acitiyor. Asagi yukari ayni saatlerde tirene bindigimiz icin haftada bir-iki kez denk geliyoruz. konusmalar saygi cercevesinde ama arada mesafe var..o eski sicak kanlilik yok onun tarafindan..mantikli yaklasirsak bu davranisini gayet normal karsilamak lazim. Sevgilim olsun derken Altin Kalpli bir Arkadas kayip ettim. öyle görünüyor.. 
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24 nr. yaziniza katki
kuyruk sallamak demiyelimde umut vermek diyelim abi 
yoo kesinlikle öyle gibi degil. insanlarla dialogu cok kuvvetli. bir okadarda akilli bir insan.
Aramizda samimi bir sekilde cok sey konusurduk.. iliski,is hayati, tatil, hayaller etc. konusurduk. cok detayina girmek istemiyorum ama iliski konusunda ben biraz farkli anladim (veya anlamak istedim).
schlumpfine büyüsüne kapilmamisin sen  )
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. numarali yaziniza katki
Arkadas olmamak en iyisimi bilemiyorum ama sonunda ya bayanda ya erkekte duygular olusabiliyor..üzülen tarafta ben oldum. remixle ayni fikirdesiniz. Yorumun icin TSK ederim. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
29 nr. yaziniza katki.
Danke für deine aufbauenden Worte Isabella- ich glaube ich brauche noch etwas Zeit um das ganze zu verdauen. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
len oglum,sevdigin kiz ordu milli takimiyla mi kankalik yapiyor....bula bula mahallenin sengül ünü mü buldun da asik oldun 
hepimizin bir iki kankasi vardir,dertlerini paylastigi,ic dünyasini actigi,güvendigi. bunlar özel insanlardir,degerli insanlardir. bu insanlari onun dünyasindan disari atamazsin ki 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesafeli davranmaya da devam edecektir,cünkü seni üzmemek icin. onun gözünde sen de degerlisin cünkü. seni bi nevi kaybettiginin farkinda ama senin ask acisi cektigini biliyor ve varligi ile seni daha da üzecegini biliyor, sinyallerini yanlis algilayacagini biliyor,cünkü yaptin. bu yüzden isin gercekten de cok zor be nivea ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakis acisi valla toni, ben arkadaslgi cinsiyet ile birlestirmiyorum. kendimi bildim bileli arkadaslarim 50%-50% olmustur hep. yarisi bayan yarisi dönme.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murtaza gibi belalilari da oluyor.....hahahahaha
cebimde sustali ile dolasiyorum sokaklarda, ayakkabilarimin topugunu ezmis,elimde tesbihim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefsine hakim olmaktan bahsediyorum la, nefsine hakim olmak.....dinimiz bize bunu ögretmiyor mu cocuklugumuzdan beri,bundan bahsediyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk ederim okitapmes. Ich war übermutig. Ich habe mir selbst ein eigentor geschossen. Arkadaslik adee... ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence senin gibi bu durumu yasayan insanlar sevgili olmayi ister ama olamazla ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Remix essekten mal benden adam olmaz onun icin kankam hic olmadida cevremde cok oldu neyse ya ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben az ilkel biriyim affola ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
len oulum, git bi tane gözüne kestir sokakta, dis görünüsü ilgini ceksin,temasa gir....yakin temasa gir....konus,dertles,beraber vakit gecir ondan sonra haliyle anlarsin yol nereye dogru gidiyor. ama su an zaten tanismis,etmissin. bir arkadaslik kurmussun, uzunca bi süre beraberce zaman gecirmissin, karsilikli güven ortamini olusturmussun, daha ne mokuma cinsel dürtülerden bahseder durursun ki,ben de bunu anlamiyorum zaten....ne dürtüsü,bu isin dürtüsü mü olur yahu ? yapisirsin boynuna, yaklastirirsin dudaklarini ensesine, nefesini hissettirirsin ona...nokta....arkasi kirmizili nokta ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabella,Remix,Facelook,Odydeuss,Sunguroglu,Smoky,ICf, Hayretya,Guleyy... Konu ile ilgili Görüşlerinizi ve Tecrübelerinizi paylaştığınız icin Tskler. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerne Nivea ama benden sana tavsiye remixin öğütlerini sakın uygulama valla kız başında paralar o çiçekleri  yanı ben olsam öyle yapardım  zaman ver bence biraz sonra da adam akıllı oturup konuşun neticede yılların hatırı için seni kirmaz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha yeni görüyorum bu yorumu...cuma mi ? hoca mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hep arkadaslarim oldu halada öyledir,de sevgilim olmadi nedense ,arkadas olmak dahami güzeldi ne böyle gidersem es cinsel olacam galiba ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!