25 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.05.19, 19:16 @facelook Nr.: 61 Antworten

iki yakın arkadaştan Sevgili olurmu ?
22. yaziniza katki

TSK ederim Yorumun icin!

anlasilan tüm arkadaslarin sevgilin olduguna göre inci cizgiyi cok iyi yakalayan gruptansin sen ;-)

Ok yaydan cikti abi.. ve dedigin gibi gercekten mesafeli davraniyor beni görünce. Buda benim icimi acitiyor. Asagi yukari ayni saatlerde tirene bindigimiz icin haftada bir-iki kez denk geliyoruz. konusmalar saygi cercevesinde ama arada mesafe var..o eski sicak kanlilik yok onun tarafindan..mantikli yaklasirsak bu davranisini gayet normal karsilamak lazim. Sevgilim olsun derken Altin Kalpli bir Arkadas kayip ettim. öyle görünüyor..

-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 19:51 @remix- Nr.: 62 Antworten

24 nr. yaziniza katki

kuyruk sallamak demiyelimde umut vermek diyelim abi

yoo kesinlikle öyle gibi degil. insanlarla dialogu cok kuvvetli. bir okadarda akilli bir insan. 

Aramizda samimi bir sekilde cok sey konusurduk.. iliski,is hayati, tatil, hayaller etc. konusurduk. 
cok detayina girmek istemiyorum ama iliski konusunda ben biraz farkli anladim (veya anlamak istedim).

schlumpfine büyüsüne kapilmamisin sen )

-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 20:01 @sunguroglu_ Nr.: 63 Antworten

27. numarali yaziniza katki

Arkadas olmamak en iyisimi bilemiyorum ama sonunda ya bayanda ya erkekte duygular olusabiliyor..üzülen tarafta ben oldum. remixle ayni fikirdesiniz. Yorumun icin TSK ederim.

-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 20:21 @isabella Nr.: 64 Antworten

29 nr. yaziniza katki.

Danke für deine aufbauenden Worte Isabella- ich glaube ich brauche noch etwas Zeit um das ganze zu verdauen.

-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 20:45 @remix- Nr.: 65 Antworten

len oglum,sevdigin kiz ordu milli takimiyla mi kankalik yapiyor....bula bula mahallenin sengül ünü mü buldun da asik oldun    

hepimizin bir iki kankasi vardir,dertlerini paylastigi,ic dünyasini actigi,güvendigi. bunlar özel insanlardir,degerli insanlardir. bu insanlari onun dünyasindan disari atamazsin ki

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 20:47 @niveaboy Nr.: 66 Antworten

mesafeli davranmaya da devam edecektir,cünkü seni üzmemek icin. onun gözünde sen de degerlisin cünkü. seni bi nevi kaybettiginin farkinda ama senin ask acisi cektigini biliyor ve varligi ile seni daha da üzecegini biliyor, sinyallerini yanlis algilayacagini biliyor,cünkü yaptin. bu yüzden isin gercekten de cok zor be nivea
-----
0

Beitrag gepostet am 01.05.19, 21:01 @remix- Nr.: 67 Antworten

mac basliyor,ben dilara ya mac seyretmeye gidiyorum    
-----
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 19:55 @remix- Nr.: 68 Antworten

bakis acisi valla toni, ben arkadaslgi cinsiyet ile birlestirmiyorum. kendimi bildim bileli arkadaslarim 50%-50% olmustur hep. yarisi bayan yarisi dönme.....  

hem bak,biz müslümanlar neden oruc tutariz, ne icindir oruc ? acin halinden anlamak deme bana sakin, terlikle kovalarim seni     oruc nefsine hakim olmayi ögrenmek icindir, di mi. nefsime hakim olamiyorsam, arkadasima yan gözle bakiyorsam o zaman zaten yaptigim müslümanlik bosunaymis

-----
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 19:56 @remix- Nr.: 69 Antworten

murtaza gibi belalilari da oluyor.....hahahahaha

cebimde sustali ile dolasiyorum sokaklarda, ayakkabilarimin topugunu ezmis,elimde tesbihim 

-----
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 20:04 @remix- Nr.: 70 Antworten

nefsine hakim olmaktan bahsediyorum la, nefsine hakim olmak.....dinimiz bize bunu ögretmiyor mu cocuklugumuzdan beri,bundan bahsediyorum ben

ve din,siyaset gibi konulara oldum olasi uzak durmusumdur,bilirsin beni....burada sadece bu ne perhiz bu ne lahana tursusu lafini isleyebilmek icin dini kattim isin icine    

-----
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 21:56 @okitapmes Nr.: 71 Antworten

Tsk ederim okitapmes. Ich war übermutig. Ich habe mir selbst ein eigentor geschossen. Arkadaslik adee...
-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 22:48 @niveaboy Nr.: 72 Antworten

Bence senin gibi  bu durumu yasayan insanlar sevgili olmayi ister ama olamazla

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 23:04 @remix- Nr.: 73 Antworten

Remix   essekten mal  benden adam olmaz onun icin  kankam hic olmadida  cevremde cok oldu   neyse ya

-----
0

Beitrag gepostet am 02.05.19, 23:05 @hayretya Nr.: 74 Antworten

Ben az ilkel biriyim  affola

-----
0

Beitrag gepostet am 03.05.19, 19:01 @remix- Nr.: 75 Antworten

len oulum, git bi tane gözüne kestir sokakta, dis görünüsü ilgini ceksin,temasa gir....yakin temasa gir....konus,dertles,beraber vakit gecir ondan sonra haliyle anlarsin yol nereye dogru gidiyor. ama su an zaten tanismis,etmissin. bir arkadaslik kurmussun, uzunca bi süre beraberce zaman gecirmissin, karsilikli güven ortamini olusturmussun, daha ne mokuma cinsel dürtülerden bahseder durursun ki,ben de bunu anlamiyorum zaten....ne dürtüsü,bu isin dürtüsü mü olur yahu ? yapisirsin boynuna, yaklastirirsin dudaklarini ensesine, nefesini hissettirirsin ona...nokta....arkasi kirmizili nokta     
-----
0

Beitrag gepostet am 05.05.19, 11:33 @niveaboy Nr.: 76 Antworten

Isabella,Remix,Facelook,Odydeuss,Sunguroglu,Smoky,ICf, Hayretya,Guleyy... Konu ile ilgili Görüşlerinizi ve Tecrübelerinizi paylaştığınız icin Tskler.
-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 05.05.19, 14:11 @niveaboy Nr.: 77 Antworten

Gerne Nivea ama benden sana tavsiye remixin öğütlerini sakın uygulama valla kız başında paralar o çiçekleri yanı ben olsam öyle yapardım  zaman ver bence biraz sonra da adam akıllı oturup konuşun neticede yılların hatırı için seni kirmaz
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 05.05.19, 14:13 @remix- Nr.: 78 Antworten

daha yeni görüyorum bu yorumu...cuma mi ? hoca mi ?

-----
0

Beitrag gepostet am 05.05.19, 17:26 @remix- Nr.: 79 Antworten

fatih ürek sen olamazsin, o benim cünkü.....yoksa kerimcan miydim ben ? benim de kafam karisti artik kimim yaaawss.....ne zormus la dönek olmak    
-----
0

Beitrag gepostet am 06.05.19, 23:50 @sunguroglu_ Nr.: 80 Antworten

Hep arkadaslarim oldu halada öyledir,de sevgilim olmadi nedense ,arkadas olmak  dahami güzeldi ne böyle  gidersem  es cinsel olacam galiba

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!