|
|
|
iki yakın arkadaştan Sevgili olurmu ? |
Bak arkadas ben seversem karsiliksiz severim aci maci cekmem severim karsimdaki beni sevmis sevmemis umurumda olmaz dene bence ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cekici olan kadinlar vardi arkadaslarimin kadiniydi cok begeniyordum, sizce beraber olabilirmiydim ?
----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasil anlamaliyim yazdiklarini? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala benim kankalarim baci dediklerimdir netcez sizce ben salak birimiyim? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadas demissem sevgili olmam seviyorum dersem sevgili sonra arkadas olabilirim bi düsünün bence ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel insan anlamamissin arkadasim deyil tanidigim bi seyleri paylastigim insanlarin beraber oldugu insanlar kardesimdir asik olup sevsem bile ben salagin tekiyim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz anlasamiyoruz belli ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben icimdeki cocugu öldürmedim hem kumda hemde parklarda oynarim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak dakikalardir paylasiyoruz bence sorun yok
----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin hiç kız arkadaşların varmı ? Varsa hepsi tipin olmadığı içinmidir? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabella ben sana asik olacam sen müsade etmiyorsun ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine cok düsman kazanacam kesin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Remix insanlarin yüreyine dokunmayi hic denedinmi? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deme  sen çaktırmadan sevenlerden değilmiydin? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaniliyorsun ben hep sallarim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaybee en azından dürüstsün  ne çok doğanın kanunu varmış pesss ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaniliyorsun ben asik olmayi seviyorum sevmek neki ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben asklarin hep güzelini yasadim isabel ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asklar bilimsel yasanmaz arkadas hisdir yasamdir ne zaman kimi seveceyin belli olmaz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle deme bea üzülmüş zaten çok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!