|
|
|
iki yakın arkadaştan Sevgili olurmu ? |
Sizce birbirlerini cok iyi taniyan, dertleşen iki arkadaştan Sevgili olur mu? Hic böyle bir durum yaşadınızmı? Düsüncelerinizi ve tecrübelerinizi dile getirirseniz sevinirim. Selamlar, nivea ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böyle birşey yaşamadımda arkadaşlığı risk etmek gibi olur sanki Hayırlısı tabiki gönül bu bazen mantık dinlemez Eminsen atıl Nivea desem ayıp olmaz dimi  zaman kıymetli ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne yanı bir kadın bir erkek ile arkadaş olamıyor mu ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olur bea niçin olmasın benim kankalarım var  erkek gibi gördükleri içinmi yoksa aşık oldukları içim mi düşünmem lazım şimdi Doğan’ın kanunu gereği? Kafam karıştı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaybee denek öyle ben bu oyunu bozarım arkadaş her birine soracam remix abı öyle dedi diyeceğim  senin yüzünden arkadaşlarımdan da olacağim bea  acaba bu sadece Türklerde mi böyle diye merak ettim şimdi bak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni bak sende bu ara çok bacım diyorsun niyetin ne bilelim faceoşu çagirsammı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hı bacı kanka hajim hepsi kabul ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadece arkadaslarsa olur neden olmasin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danke für dein Beitrag! Ich habe schon die Freundschaft aufs Spiel gesetzt- ich muss leider akzeptieren, dass Sie keine Beziehung mit mir will. Die Freundschaft ist jetzt auch kaputt  Für mich ist Sie die Liebe auf dem zweiten Blick... Ihre Schwester versucht sie umzustimmen aber irgendwie hat das ganze keinen Sinn mehr... Zudem glaube ich, dass ich Ihre Worte/ihr Verhalten manchmal falsch verstanden/falsch interpretiert habe. ist aus meiner Sicht extrem blöd gelaufen ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumun icin Tsk ederim. Maalesef tek tarafli- onun icin arkadasliktan ziyade öteye gitmiceni kesin bir dil ile söyledi. Aslinda bu durumu bana kabullenmek düsüyor... ama kabullenemiyorum.. sürprizler yapiyorum, hoslandigi seyler organize ediyorum ama buda artik ters tepki yapiyor...hicbirsey yapmama karari aldim... aslinda konuyu gayet güzel aydinlatmisin. kadin ve erkek cok zor arkadas kalabilirler.. bu en azindan benim icin gecerli..muhakkek bir tarafta duygular olusuyor...baska düsünen arkadaslarada saygi duyarim
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mantikli yaklasimin icin Tsk ederim.
Benim Tarafimdan somut da olsa adimlar atilmisti...oda nazikcene geri cevirmisti aslinda... ama ben bunu görmek istemedim...galiba bana baska bir göz ile bakmasini sagliyamadim veya ona yanlis zamanda sordum.. duygularim karmakarisik suan.
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk ederim yorumun icin.
Sorun belkide birbirimizi cok iyi tanimamiz. Keske dediginiz gibi olsa.. sevgilim olsun derken arkadas kayip ettim. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis arkadas secmissin derim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüm arkadaslarim sevgilim oldu yahu  
neyse,saka maka bi yana da....cok ince bi cizgi bu, cok iyi algi operasyonu yapman gerekiyor seni arkadas olarak mi yoksa arkadasliktan da öte mi görüyor diye. gerci okudugum kadariyla olan olmus,bunun geriye dönüsü de olmaz artik ama o bundan sonra sana daha bi mesafeli davranacaktir, kendisini sürekli yanlis anlamandan cekinecektir. acikcasi arkadasligi kurtarmak adina isiniz zor,cok zor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belliki senin hic arkadasin yok ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he anladim saygilar ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Das tut mir leid  aber tempus edax rerum lieber nivea, wenigstens hast du mit und Wille gezeigt ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gardas ben öyle bir slagim ya arkadas deyince sevgili olamiyorum benim hatam diyelim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak beni cözdün hayret ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!