79 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.04.19, 05:53 Nr.: 1 Antworten

kadınlar olmasa
kadınların olmadığı bir dünya düşünün ondan sonra,,, erkeklerin olmadığı bir dünya düşünün şimdi bana kara verin hangisinde yaşamak isterdinişzzzz
0

Beitrag gepostet am 18.04.19, 17:28 @sunguroglu_ Nr.: 2 Antworten

kadınlar olmasa
Konu benle alakalı  değil bu kadar 

0

Beitrag gepostet am 18.04.19, 17:50 @sunguroglu_ Nr.: 3 Antworten

kadınlar olmasa
Sen önce okumayı öğren ben orda denklem ve seçimle alakalı soru sordum secersin secmezsin sana kalmış
0

Beitrag gepostet am 18.04.19, 20:21 @sunguroglu_ Nr.: 4 Antworten

kadınlar olmasa
seninle tartışmaya bile gerek yok yanlız şunu bilmelisin basit insansın seninle laf sürtüşmeye girmicem  Ben antalya kemerdeyim jakuzime uzandım viskimi içiyorum birazdanda havuzda yüzüp paramı çatır çatır harcıyorum şurda forumda bişeyler yazdım gerekirse forumda açmam yazmamda istesem siteyede girmem çokta umrumda değil...ben hayatımı yaşıyorum burası hiççç ben gerçek hayatı yaşıyorum..
0

Beitrag gepostet am 19.04.19, 22:22 @sunguroglu_ Nr.: 5 Antworten

kadınlar olmasa
Kadınlara hakaret eden yok bu sizin uydurdugunuz bişey,, kim kadina hakaret etmiski öyle bişey olsa Admin onu siler yayınlamaz... ben hic Bir Zaman kadina hakaret etmedim bu sizin gibi bana düşman insanların bana karşı uydurduğu yalan,,,, kadına hakaret eden yok bu sizin gibi aciz insanların uydurduğu yalanlar başka birşey yok
0

Beitrag gepostet am 19.04.19, 22:29 @sunguroglu_ Nr.: 6 Antworten

kadınlar olmasa
Kardeşim ben ne kadın düşmanıyım nede kadınlara saygısızlık yapan biriyim sen Yalan konuşuyorsun..ozaman bende sana söylüyorum asıl sen kadın düşmanısın..
0

Beitrag gepostet am 21.04.19, 11:40 @heyyavrumhey Nr.: 7 Antworten

kadınlar olmasa
Böyle bir dünyada yasamak bile istemem kadinsiz bir dünya aynisi erkekler icinde gecerli her iki cinste yasayamaz
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

kadınlar olmasa