81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.04.19, 18:05 Nr.: 1 Antworten

Galatasarayi-
Galatasarayi  sampiyonluktan  ettik.   bu  sözler,  fenerbahce  teknik   direktörü  Ersun  yanala  ait. koskaca  fenere  teknik  direktörlük  yapan  adamin  vizyonuna  bakin  yaaa   sonucta  yapilan  bir  lig  maci  genelde   20  senedirde  fener  GS'yi  yeniyor.  adamin   galatasaray  kompleksine  bakin.   ülkemizde  her  kurum,  branj,  sivil  toplum  örgütleri  bu  tür  sig  düsünceli  vizyonsuz  insanlarin  elinde  olursa,  O'  ülkeden  sosyal  gelismislikten  bahsedilemez.

NOT:buradan  ligdeki  fener  disindaki  kulüpleri  ve  spor  camiasini  tebrik  ediyorum.  fenerin  bu  seneki  yasadigi  diramatik  durumu  temasa  etmediler.   eger  galatasaray,  besiktas,  trabzon,   ayni  duruma  düsseydi  fener  seyircisinin  yapacaklarini   düsünmek  bile  istemiyorum.  sporun  tipki,  sinema,  tiyatro,  panayir,  festival  gibi  bir  eglence  araci  oldugunu  kavramak  umuduyla. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.04.19, 18:37 @sunguroglu_ Nr.: 2 Antworten

Galatasarayi-
sevgili  kardesim  kizmiyorum,    her  zamanki  sert  elestirilerimden    simdi  egri  oturup  dogru  konusalim  ersun  yanalin  yaptigi  hafifliktir.  pendik  teknik direktörü   bile  böyle  bi  hafiflik  yapmadi.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Galatasarayi-