82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.03.19, 15:15 Nr.: 1 Antworten

Zaman.
Zaman,  dogurganmidir  sizce ?   
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.03.19, 15:26 @alemkiz Nr.: 2 Antworten

Zaman.
götürenle,  götürüleni  kendine  izah  edebiliyormusun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.03.19, 15:40 @alemkiz Nr.: 3 Antworten

Zaman.
akip   < giden >leri  zaman  kavrami  icerisinde   sorguluyorsak,   cevap  sorunun  icerisindedir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.03.19, 15:53 @sislegelenyolcu Nr.: 4 Antworten

Zaman.
görüsünüze  kismen  katiliyorum.  aslinda  zaman  kavramini    tam  olarak  anlatmak,  izah  etmek  mümkün  degildir  bence.  ama  her  canli   zamani  verimli  degerlendigi  kadariyla   anlamis   ve  yakalamistir   diyorum  ben.    arkadasinizin  durumu   birazda   bir  semsiye  hikayesi  var,  belki  biliyorsunuzdur.   iki  arkadas   zaman-zaman  gezinti  yaptiklari  parkta  yagmura  yaklanmislar,  arkadaslardan  birinde  semsiye  varmis  cikarmis   arkadasiyla  birlikte  islanmaktan  kurtulmuslar.  ne  zaman   O'  parka  gezmeye  gelseler,  semsiye  sahibi,  biliyormusun  burada  yagmura  yakalanmistik,  benim  semsiye  olmasaydi   ne  yapardik  diye  sorarmis.  her  defasinda  bunu  tekrarlayinca   arkadasina  gina  gelmis  iyice  sinirlenmis,  yine  semsiye  konusu  gündeme  gelince,   tam   bir   havuzun  kenarindan  geciyorlarmis   adam  havuza  atlamis  ve  islanmis  havuzdan  cikip,  senin  semsiye  olmasaydi   iste  böyle  islanirdim  demis.   < zamanda takili  kalmak >
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.03.19, 23:33 @eses43 Nr.: 5 Antworten

Zaman.
Selam Eses.
Kimine göre sona yaklaşım kavramı,kimine göre göreceli,kimine göre kışkırtıcı ve canlı.Bana göre,bir çok şeye gebe yani senin deyiminle doğurgan.Ancak iyi kullanabilene ise,hayatın her alanında start verilen bir yarış.
0

Beitrag gepostet am 01.04.19, 14:45 @zevin Nr.: 6 Antworten

Zaman.
yorumun  muhtesem 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.04.19, 14:47 @-maho Nr.: 7 Antworten

Zaman.
maho  kusura  bakma   seni  zaman -  zaman,  zaman  tuneline  takili  kalmis  görüyorum. 
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Zaman.