82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.03.19, 00:33 Nr.: 1 Antworten

Soruyorum sizlere herkez katilabilir.
katdafi ve saddam hüseyin bu liderler yok edildikten sonra acaba halki huzurlumu ülkeleri ne durumda baska ülkelerin sömürgesi altinda yasamak halki mutlu kiliyormu Bugün sayin erdogana birsey olsa türkiyenin durumu ne olur
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 03:57 @semm Nr.: 2 Antworten

Bu Senin  fikrin saygi duyarim bakalim baska arkadaslarin fikri nedir.
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 10:20 @davudbey19 Nr.: 3 Antworten

attatürk söyle demisti,,bir gün benim acizane vücudum toprak olacak,,ama türkiye cumhuriyeti ilelebet yasayacakdir,,reis de söyle diyor ben gidersem ülke batar...aralarindaki farki var sen anla..
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 11:56 @davudbey19 Nr.: 4 Antworten

merhaba.   bu  gün  Türkiye  ve  bölgemizde  yasananlar,  dünyada  yasananlarin   bir  lider  sorunu  degildir.  tarihte islama  karsi  yapilan  saldirilar,  suikastlar,  kirli  oyunlar,  osmanli  imparatorlugunu  cökerterek   kismen  basarili  oldular,   ve   bölgede  asiret  devletleri  kurarak  zaman  icerisinde   büyük   israil  kiralligini   hedeflediler.  bu  gün  yapilmak  istenen  budur  bölgede  kargasa  cikararak   anadoluyuda  parcalayip  hayallarine  ulasmak.   O'  parcalayamadiklari   anadoluyu   bu  günde  parcalayamayacaklar.  Türkler   yipranan   devletlerini  kendileri  yikip  yerine  yenisi   ilan  ederler   tipki  osmanli  imparatorlugunu  lagvedip  Türkiye  cumhuriyetini   ilan  ettikleri  gibi.   bunu   dünyada   basaran  tek  millettir  türkler.   eger   türkler  hiristiyan  olsaydi  bu  gün  dünyayi  yönetiyor  olurdu.   cogunlugu    müslüman  oldugu   icin  islam  düsmanlari  türklerden  nefret  ediyorlar.  bu   gün  yasananlar   gecmisteki  ekilen  tohumun   yesermesidir.   tarihte  nasil   imha  ettiysek  yine  imha  edecegiz  elbette  yorulacagiz  canimiz  yanacak  üzülecegiz  en  cokta  icimizdeki  hainler  yüzünden  yorulacagiz.  birde  at  gözlügü  takmis   tarih  bilmiyen  tarihten  ders  almayan  salaklar  var   iste  bunlar   Türk  ve  islam  düsmanlarinin  yalakasidir.  uzatmadan  söyle  özetleyecegim.
1. tarihte  islama  saldiranlar.
 2.   kerbeladaki  katliam.
3. filistinde   yasananlar.
4.Afrika ve dogu  türkistanda  yasananlar.
5. kafkaslarda   yasananlar.
6.kurtulus  savasi  ve  izmirde  denize  dökülenler.
7. saraybosnadaki   tecavüz   ve   soykirim.
8. irak,  libya,  suriyedi   katliamlar.
9. türkiyenin  dogusundaki,   kazilan  cukurlar,  tuzaklar,  evden  eve  tuneller.
10.  bütün  dünyada  yapilan  terör   olaylari.

Bunlari   yapanlar   bu  gün   türklerin  direkt  yada  dolayli   hakim  oldugu  topraklarda,   büyük  israil   ve  ermenistan  devleti  kurmak  icin  yapilan  katliamlardir.  tarihin  her  döneminde   oldugu  gibi   bu   zamandada  Türkler  bu  kirli  savasi  kazanacaktir.   zafer  mutlaktir   cünkü   yapilan  savar  gecmiste  oldugu  gibi  simdide  mutlak  hakimiyetin  sahibi  olan  Allah  icin  ve  Allahin  yarattiklarinin  huzuru  icin  yapilmaktadir  yapilacaktir.  Tarihin  her  döneminde  oldugu  gibi  Türkler   kendi   liderini  mutlaka  cikarmasini  bilir.  bu  bazi  basiretsizler,   algizi   zayif,  ufku  dar,   densizler  bu  günkü  savasi  < erdogana >  indirgeyecek  kadar   ya  haindirler    yada   cahildirler.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 15:38 @davudbey19 Nr.: 5 Antworten

Arkadaslar saolun katildiginiz icin Türkiye cumhuriyeti beraberlik ve birlik oldugu sürece halk hicbirsey olmaz Sayin Erdoganda olmassa yine birsey olmaz
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 23:20 @sislegelenyolcu Nr.: 6 Antworten

Sana bu yorumunda hak veriyorum sessiz kalan ülkeleride rahat biirakmiyorlar
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 23:24 @sislegelenyolcu Nr.: 7 Antworten

Kararsiz kalmak yok olmak gibidir rahat birakmazlar
0

Beitrag gepostet am 23.03.19, 23:52 @eses43 Nr.: 8 Antworten

Katilimindan dolayi tesekkür ederim güzel aciklamalarda bulunmussunuz isallah cogu arkadaslar birazda olsa aydinlanmistir
0

Beitrag gepostet am 24.03.19, 14:59 @sislegelenyolcu Nr.: 9 Antworten

Bazilarinin umrunda degil camilere saldiri tabiki duyarli insanlar olmazsa burdada kimse tepki göstermez insan haklari diyorlar sanki müslümanlar insan degil Neyse hic olmazsa senin gibi arkadaslar var aciklik getirebilen
0

Beitrag gepostet am 25.03.19, 23:08 @sislegelenyolcu Nr.: 10 Antworten

Yani ülkeler tehtit aldinda diyorsun cin ile isbirligi yaptiklari icin cin böyütükce Amerika atesleniyor
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!