81 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 17.03.19, 11:22
Nr.: 1
Antworten
eses43
Avrupa nereye kosuyor.
Belcika hükümetinin yaptigi aciklamaya göre, avrupadaki asiri sagcilar silahlanmaya basladi diye bildiri yayinladi.
ben sahsen hep endiseliyim, 40 senedir avrupadayim, tarihten gelen olaylar ve avrupada yasananlara bakinca avrupada yasayan siyah saclilar, bugday tenliler, yani türk, balkan ülkeleri, kafkas ülkeleri görünümlüler görüldügü yerde kursuna cizilirse hic sasirmam. cünkü bunlar insanlik düsmani O' gün geldiginde bize sormayacaklar sen türkmüsün, kürtmüsün, ermenimisin diye. hepinize tavsiyem nefret ettiginiz türkiyenin pasaportlarina iyi sahip cikin. cünkü Türkiye hep mazlum ve madurlarin yaninda olmustur. olmayada devam edecek bu Türk olmanin geregidir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 11:46
@sislegelenyolcu
Nr.: 2
Antworten
eses43
Avrupa nereye kosuyor.
dünyadaki uyumsuzluklarin sebebi Din ve irkcilik fanatizmine dayanir, Din'e dayali savaslar meshep ve tarikatlar sebebiyle, irkcilik sebebiyle oluyor malesef. avrupa ülkeleri yakin tarihimizde bunu kendi iclerinde yasadiklari gibi yaptiklari zulümleri dünya savasina dönüstürdüler. zaten son yillarda yasananlar hizla tarihi aci yönüyle tekerrür ettirme yolunda hizla ilerliyor. bu tür yazilarda israrla söyledigim bir sey var, birlesmis milletlerin
yürütme idari konumlari degismeli, canlilara zara veren her türlü eyleme birlesmis millerin karariyla müdahale edilmeli bu kesinlikle olaylari münferit hale getirecektir. yani önce birlesmis milletler isgalden kurtulmali.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 14:22
@eses43
Nr.: 3
Antworten
davudbey19
Avrupa nereye kosuyor.
Avrupaya merakli olanlarin düsünmesi gerekir bu sorunlari Avrupadaki insan haklarini öve öve bitiremeyenler birgün elestirisini yaptigi ülkenin kapisina dayanacak o günlerde gelecek
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:34
@eses43
Nr.: 4
Antworten
-solyanim
Avrupa nereye kosuyor.
sartlar iyi olsa kim istemez yurdunda yasamayi,
insan haklari konusundada kimse demesinki surasi iyi burasi kötü, hepside ayni,her ülkenin kendine has cifte standartlari var,
birde yapilan en büyük yanlis türkiye ile avrupayi kiyaslamanin cok yanlis oldugunu düsünüyorum,
mesela avrupa sinirlarini acsa birak türkiyedekileri müslüman ülkelerin hicbirinde kimse kalmaz iki günde bosalir avrupaya dolarlar.
sözün özü:
türkiyeyi begenmeyenler gitmesinler kimse onlari illa gel diye zorlamiyor,
avrupayi begenmeyenler ise kimse onlari avrupada zorla tutmuyor,buyursun gitsinler.
-----
SoLyAnIm
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:38
@-solyanim
Nr.: 5
Antworten
davudbey19
Avrupa nereye kosuyor.
Merak etme birgün mutlaka gidecegiz anma ucagin altinda anma üstünde saten benim 6 ayim türkiyede geciyor
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:46
@semm
Nr.: 6
Antworten
davudbey19
Avrupa nereye kosuyor.
Bak hele güldürdün beni yine türk baseyi cebimde tasiyorum onuda gittigim yere götürüyorum Ayni senin gibi ben nerdeysem oda yanimda
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:47
@semm
Nr.: 7
Antworten
-solyanim
Avrupa nereye kosuyor.
aynen öyle,
ben yilda en az 3-5 defa türkiyeye ucuyordum ,1 yil oldu izine bile gitmiyom ,kafama uygun kimse yok orada , bilmiyom belkide hata bendedir
bütün yatirimlarimida tr de yaptum , temelli gidenlerde bin pisman,simcik bana fatan haini derler
-----
SoLyAnIm
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:48
@d35
Nr.: 8
Antworten
-solyanim
Avrupa nereye kosuyor.
nr 12 sanada yazmis olayim
-----
SoLyAnIm
0
Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:52
@-solyanim
Nr.: 9
Antworten
davudbey19
Avrupa nereye kosuyor.
Sana Niye vatan haini desinler herkez türkiyede yasamayi beceremez bir gelirin olmayinca zor
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!