81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.03.19, 11:22 Nr.: 1 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
Belcika  hükümetinin  yaptigi   aciklamaya  göre,  avrupadaki  asiri  sagcilar  silahlanmaya  basladi  diye  bildiri  yayinladi.

ben  sahsen  hep  endiseliyim,   40  senedir  avrupadayim,  tarihten   gelen  olaylar  ve  avrupada  yasananlara  bakinca  avrupada  yasayan  siyah  saclilar,  bugday  tenliler,  yani  türk,  balkan  ülkeleri,  kafkas  ülkeleri  görünümlüler   görüldügü  yerde  kursuna  cizilirse  hic  sasirmam.  cünkü   bunlar   insanlik  düsmani   O'  gün  geldiginde  bize  sormayacaklar  sen  türkmüsün,  kürtmüsün,  ermenimisin  diye.  hepinize  tavsiyem   nefret  ettiginiz   türkiyenin   pasaportlarina   iyi  sahip  cikin.   cünkü   Türkiye  hep   mazlum   ve   madurlarin  yaninda  olmustur.  olmayada  devam  edecek   bu  Türk  olmanin  geregidir.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 11:46 @sislegelenyolcu Nr.: 2 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
dünyadaki  uyumsuzluklarin  sebebi   Din  ve  irkcilik  fanatizmine   dayanir,  Din'e   dayali  savaslar  meshep  ve  tarikatlar  sebebiyle,    irkcilik  sebebiyle  oluyor  malesef.  avrupa  ülkeleri  yakin  tarihimizde  bunu  kendi  iclerinde  yasadiklari  gibi   yaptiklari  zulümleri   dünya  savasina  dönüstürdüler.  zaten  son  yillarda  yasananlar   hizla   tarihi  aci  yönüyle  tekerrür  ettirme   yolunda  hizla  ilerliyor.  bu  tür  yazilarda  israrla  söyledigim  bir  sey  var,  birlesmis  milletlerin
yürütme  idari  konumlari  degismeli,  canlilara  zara  veren  her  türlü  eyleme  birlesmis  millerin  karariyla   müdahale  edilmeli   bu  kesinlikle   olaylari  münferit  hale  getirecektir.   yani   önce  birlesmis  milletler  isgalden  kurtulmali.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 14:22 @eses43 Nr.: 3 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
Avrupaya merakli olanlarin düsünmesi gerekir bu sorunlari Avrupadaki insan haklarini öve öve bitiremeyenler birgün elestirisini yaptigi ülkenin kapisina dayanacak o günlerde gelecek
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:34 @eses43 Nr.: 4 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
sartlar iyi olsa kim istemez yurdunda yasamayi,
insan haklari konusundada kimse demesinki surasi iyi burasi kötü, hepside ayni,her ülkenin kendine has cifte standartlari var,

birde yapilan en büyük yanlis türkiye ile avrupayi kiyaslamanin cok yanlis oldugunu düsünüyorum,
mesela avrupa sinirlarini  acsa birak türkiyedekileri müslüman ülkelerin  hicbirinde kimse kalmaz  iki günde bosalir avrupaya dolarlar.

sözün özü:
türkiyeyi begenmeyenler  gitmesinler kimse onlari illa gel diye zorlamiyor, 
avrupayi begenmeyenler ise kimse onlari avrupada zorla tutmuyor,buyursun gitsinler.

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:38 @-solyanim Nr.: 5 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
Merak etme birgün mutlaka gidecegiz anma ucagin altinda anma üstünde saten benim 6 ayim türkiyede geciyor
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:46 @semm Nr.: 6 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
Bak hele güldürdün beni yine türk baseyi cebimde tasiyorum onuda gittigim yere götürüyorum Ayni senin gibi ben nerdeysem oda yanimda
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:47 @semm Nr.: 7 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
aynen öyle,
ben yilda en az 3-5 defa türkiyeye ucuyordum ,1 yil oldu izine bile gitmiyom ,kafama uygun kimse yok orada , bilmiyom belkide hata bendedir
bütün yatirimlarimida  tr de yaptum , temelli gidenlerde bin pisman,simcik bana fatan haini derler

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:48 @d35 Nr.: 8 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
nr 12 sanada yazmis olayim
-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 17.03.19, 22:52 @-solyanim Nr.: 9 Antworten

Avrupa nereye kosuyor.
Sana Niye vatan haini desinler herkez türkiyede yasamayi beceremez bir gelirin olmayinca zor
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Avrupa nereye kosuyor.