127 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.12.18, 19:35 Nr.: 1 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Çokmu ihmal ediyoruz sevdiğimiz insanları, hayatın akışına kapılıp bizi sevenlere hiçmi vakit ayırmıyoruz. Galiba nesil olarak artık bencil kendimize yaşayan bir nesil olduk, sevdiklerimizi ihmal edip bize geçek sevgi bağları ile bağlı olanları umursamaz olduk, lütfen sizi özleyen ve kıymet verenlerin kıymetini bilin ve onları hiç ihmal etmeden hemen arayın.... Hayırlı ve güzel bir ömür geçirmeniz dileklerimle... 
0

Beitrag gepostet am 26.12.18, 20:28 @sunguroglu_ Nr.: 2 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Yok kardeş işin aslıno değil, bu sitedeki insanlar bencin genel olarak, ben yaptım oldu diyenler, birde gruplaşmalar var ben paylaştım benim paylaştığıma girsinler vs.. Ancak benim onlar gibi kaygılarım yok, ister girsinler yazsınlar isterlerse yazmasınlar, hiç bir önemi yok, faydalı bişeyler yapmak istiyorum o kadar.

Site içerisinde hiçte etik olmayan gruplaşmalar var, birde üst düzey değil buradaki insanların çoğu elit kitlenin böyle sanal ortamlarda sence ne işi olabilirki. Bu insanların çoğu üç beş eu işsizlik maaşı ile geçinen insanlar, kadın düşürmek için burada çoğu, çoğuda erkek partner düşürmek için.... 

Pekiiii ihmal ettikleri, aileleri, sevenleri ve onlara gerçekten değer veren insanlar. Bu gün eski bir tanıdığımın yaptığı pislikleri okudum, gerçekten aptal kadın çok var soyunu sopunu bilmediğin erkeğe neden yaklaşırsın, erkek baskın taraf güçlü taraf. Vallahi insanlardan tiksinmeye başladım inan artık kendimden şüphe eder oldum neden bu kadar iyi yaklaşıyorum insanlara, hak etmiyorlar kardeş salla gitsin... Sen haklısın. 
0

Beitrag gepostet am 26.12.18, 20:35 @sunguroglu_ Nr.: 3 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Yüreği pas tutmamış bir kaç insan vardır, onurlu gururlu, bak senin ilgini çekmiş en azından hiç yoktan daha iyidir kardeşim.

Ben çok sevdim kardeş çok değer verdim, hak etmediklerimi yaşadım bu hayatta, insanlardan çok darbe yedim,maddi manevi çok kazık yedim bu hayatta ister anlasınlar ister anlamasınlar, kimsenin ahını almadım, almayacağımda. Her koyun kendi bacağından asılır Peygamber efendimiz s.a.v bile kızına şefaat edemezken neyimize güveniyoruz ki. Bir gün her kes herkesi tanır, ben kimseye ön yargılı değilim, kimseye karşı duvarlarım yok. Bencil bir insan değilim onun paylaşımı bu bunun paylaşımı bu demiyorum, herkese aynı mesafedeyim. Hayırlı günler. 
0

Beitrag gepostet am 26.12.18, 21:24 @-aqua- Nr.: 4 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
....,,.....
0

Beitrag gepostet am 26.12.18, 22:34 @sunguroglu_ Nr.: 5 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Eyvallah kardeş.
0

Beitrag gepostet am 27.12.18, 00:26 @sunguroglu_ Nr.: 6 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Zaten bir beklentimde yoknkardeşim, ben kendi halinde biriyim aslında, bunlar bana takılmasa sorun yok.
0

Beitrag gepostet am 27.12.18, 01:24 @sunguroglu_ Nr.: 7 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Kardeş ben bu tür tartışmaların ve benzetmelerşn içerisinde olmak istemiyorum, herkese saygım var ancak küfre ve hakarete yok.
0

Beitrag gepostet am 27.12.18, 07:36 @-aqua- Nr.: 8 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Ahhh çok korktum, klavye delikanlılığı yapma delikanlı ol, bak kardeş sen beni tanımıyorsun tanısan bu kelamı edemezdin ben senin uğraşabileceğin biri değilim, sana diyorum yaz özelden paylaş numaranı konuşalım korkudan ne yapacağını şaşırıyorsun. Senin ancak yapacağın budadan küfr edersin ama ben senin ayarında biri değilim git oynayacağın başka birini bul benle uğraşma yada gel yüz yüze hrsap görelim. Buradan yazıyla delikanlılık yapma bana. Bir mermi 2 lira sana ikincisi haram. Burada bana kabadayılık yapma reale geçelim numaramı vereyim sana.
0

Beitrag gepostet am 27.12.18, 07:41 @ruyalaralemi Nr.: 9 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Boşuna küfr etmezmiş, ba ba ba söyleyene bak aç bulabilirsen o forumları neden küfr etmişsin. Birazcık delikanlı olun artık. Karakter takının biraz, size acıyorum aciz insansınız. Ben korkmuyorum seni misafir ederim. Kutsala girdinmi cami ortasında git istersen mangal kadar yüreğin varya, senin gibi birini burada adam diye slm veriyorlar ya şaşıyorum buna. Ermeni, rum bile senden daha saygılı. Yazıklar olsun bu insanlarada.
0

Beitrag gepostet am 27.12.18, 09:46 @sunguroglu_ Nr.: 10 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Yada kadınlardan yüz görmeyen biri demekki, takıntılı umrumda değil, her şeyin bir sahibi var  hesap günüde var her kul için, istediği kutsala küfredebilir.O yoksanıyory yadayok diyor ya ya var ise ne yapacak. 
0

Beitrag gepostet am 29.12.18, 19:48 @ruyalaralemi Nr.: 11 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
teknolojinin ilerlemesiyle birlikte.sevdiklerimizi ihmal ediyoruz.bu teknolojiyle ugrasan herkesin ortak sorunu galiba.eskiden sohbetler ilgi daha deyisikti.malesef simdi ayni odada bulunanlar bile herkes kendi cep telefonuyla ugrasiyor.iki kelime sohbet yapilmadan ayriliyor herkes.
0

Beitrag gepostet am 29.12.18, 20:30 @_turk_ Nr.: 12 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Maalesef haklısınız, eskidwn mektuplar vardı, insana alaka vardı. Şimdilerde karuiıyla, kocanın arasına bile internet, telefon, teknoloji girer oldu.
0

Beitrag gepostet am 29.12.18, 23:11 @ruyalaralemi Nr.: 13 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
keske haksiz olsaydim birader. ama gelgörki hersey ortada,yapilacak birsey yok.
0

Beitrag gepostet am 30.12.18, 07:03 @sunguroglu_ Nr.: 14 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Allah razı olsun kardeş, o senin kalbinin güzelliği. Hoş bakan güzel görür.
0

Beitrag gepostet am 30.12.18, 07:04 @_turk_ Nr.: 15 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Aynen dostum.
0

Beitrag gepostet am 06.01.19, 18:04 @sislegelenyolcu Nr.: 16 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Toplumların yaşayış şekilleri değişe biliyor.
0

Beitrag gepostet am 06.01.19, 23:47 @ruyalaralemi Nr.: 17 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Ben sevdiklerimi ihmal etmem her zaman onlari mutlu etmek icin elimden geleni yaparim hayattayken öldükten sonra deger kiymet vermek neye yarar yasarken mutlu etmek gerekir
0

Beitrag gepostet am 06.01.19, 23:48 @davudbey19 Nr.: 18 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Haklısın abi, öylede olmalı.
0

Beitrag gepostet am 06.01.19, 23:52 @ruyalaralemi Nr.: 19 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Bu yalan dünyada yasarken önce sabir sonra sükretmek Birde sevdiklerini mutlu etmek kirmamak
0

Beitrag gepostet am 06.01.19, 23:54 @davudbey19 Nr.: 20 Antworten

Sevdiklerimiz ve biz...
Neyimiz var abi bu dünyada, mal desen bir gün yitip gidiyo.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sevdiklerimiz ve biz...