28 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.11.18, 05:03 @last-king Nr.: 41 Antworten

Gecenin Sözü
Esseklerinde kafasi var ama sadece anirmaya yariyor ayni senin gibi sen baskalarini karistirma o dedigin genclerden sana fayda gelmez baskalarina siginmayi birak
0

Beitrag gepostet am 21.11.18, 16:43 @pusu_vadi Nr.: 42 Antworten

Gecenin Sözü
neden  alinganlik  yapiyorsun,   no 11 de  yeterli  aciklama  yaptim.   gerci  senin  bizzat  kendi  kullandigin  kelime   ve  kurdugun  cümleleri,  yanlis   kullanma  ve  kavram  zafiyeti  yasama  sorunun  var.

NOT: bana  dengesiz  diyorsunya,   actigim  bu  konuda  nasil  bir  dengesizlik  var ?   senin  bana  karsi  olan   bu   kompleksin   nedir  anlamis  degilim.   konu  hakkinda  varsa  bir  fikrin  söyle,  saldiridan  sikayet  ediyorsun,   kendin  saldiriyorsun     ancak  gülünür  senin  bu  traji-komik  haline 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.11.18, 17:33 @eses43 Nr.: 43 Antworten

Gecenin Sözü
zaten bu forumda bir senin dilini anlamiyorum,,en agir laflari kullanirsin,,,ne oldu eses deriz AGIR ELESTIRI YAPTIM DERSIN,,,abuk sabuk kelimler kullanirsin ne oldu eses ARABCA ANLAMINDA KULLANDIM DERSIN,,,gercekten seni anlamiyorum birde üstüne üstelik anlam kavram kargasasisi yasiyorsun diyorsunya tümden öldürüyon beni...bu anlam karmasasi sende olmasin herkezi kendin gibi görmüs olmayasin
0

Beitrag gepostet am 21.11.18, 17:42 @last-king Nr.: 44 Antworten

Gecenin Sözü
bir hikayaleri varmidir bilmiyorum ama,,u dönüsü yapmada üstüne yok...bari söyledigi lafin arkasinda dursun oda ikinci cümlede u dönüsü no 11 de belirtmis bizde yedik demi
0

Beitrag gepostet am 21.11.18, 23:39 @pusu_vadi Nr.: 45 Antworten

Gecenin Sözü
sana  haricten  gazel  okuyorsun  diyecegim  ama  onu  bile  beceremiyecek  kadar   mankurtsun,  sonra    tebrik   ederim  kendin  gibi   bir  mankurt  partner  bulmussun  vallahi   tipki  senin  gibi   kurdugu  cümlelerin  kavramlarini  bilmiyor.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 01:59 @pusu_vadi Nr.: 46 Antworten

Gecenin Sözü
Ne hikayesi istiyorsun pusu anlat bakalim derdin neymis
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:03 @davudbey19 Nr.: 47 Antworten

Gecenin Sözü
hikayeleri massallari siz anlatiyorsunuz ben dinliyorum,,senle ilgili yorum yapim dur,,,ay cicegi gibisin sabah günese dogru ceviriyon yönünü aksama kadar boynun kirilacak her yöne dönüyon...
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:09 @pusu_vadi Nr.: 48 Antworten

Gecenin Sözü
Ay cicegi olmak iyidir boynumuz aya kökümüz topraga dayanir yeterki kabak cicegi olmayalim boynunu boka sokan gelelim sana derdin nedir anlat dönek diyorsun su bu Ben sana yine söyleyim döndügüm bir dönermerdiven yok ayni yerimdeyim
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:11 @pusu_vadi Nr.: 49 Antworten

Gecenin Sözü
Hikaye diyorsun ne hikayesinden bassediyorsun
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:13 @davudbey19 Nr.: 50 Antworten

Gecenin Sözü
davut agam benim kimseyle derdim yok,,olamazda neden olsun,,ama tahammül yok insanlarda hakaretler boll,,hösgörüyü kaybetmisiz budur benim anlatmak istedigim...
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:19 @pusu_vadi Nr.: 51 Antworten

Gecenin Sözü
Kardesim ben seni anliyorum ve simdiye kadarda seninle bir problemimiz olmadi ama diger arkadasa gelince yorumunu yapar yanina abaza aramaz anliyacagin ortaligi karistiriyor kac nicki silindi ve niye burda ondan baska terbiyesiz varmi Yok yorum yaparken yazdiklarina dikkat etsin güzel birsekilde uyarsin terbiyesiz kelimeler kullanirsa karsisindaki ondan daha terbiyesiz cümleler kullanir ne geregi var adamliktan bassediyor önce kendine bakacak sonra baskasini yargilayacak
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:43 @esc Nr.: 52 Antworten

Gecenin Sözü
Bos ver salla gitsin gerci sende taniyorsun bakarsin foruma anlarsin
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:45 @esc Nr.: 53 Antworten

Gecenin Sözü
Tarlayi yerinden oynatmak kolay degil kurban olmadi
0

Beitrag gepostet am 22.11.18, 02:51 @esc Nr.: 54 Antworten

Gecenin Sözü
Bos ver senin isler nasil gidiyor franfurtda
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gecenin Sözü