|
|
|
Gecenin Sözü |
Esseklerinde kafasi var ama sadece anirmaya yariyor ayni senin gibi sen baskalarini karistirma o dedigin genclerden sana fayda gelmez baskalarina siginmayi birak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
neden alinganlik yapiyorsun, no 11 de yeterli aciklama yaptim. gerci senin bizzat kendi kullandigin kelime ve kurdugun cümleleri, yanlis kullanma ve kavram zafiyeti yasama sorunun var.
NOT: bana dengesiz diyorsunya, actigim bu konuda nasil bir dengesizlik var ? senin bana karsi olan bu kompleksin nedir anlamis degilim. konu hakkinda varsa bir fikrin söyle, saldiridan sikayet ediyorsun, kendin saldiriyorsun  ancak gülünür senin bu traji-komik haline 
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
zaten bu forumda bir senin dilini anlamiyorum,,en agir laflari kullanirsin,,,ne oldu eses deriz AGIR ELESTIRI YAPTIM DERSIN,,,abuk sabuk kelimler kullanirsin ne oldu eses ARABCA ANLAMINDA KULLANDIM DERSIN,,,gercekten seni anlamiyorum birde üstüne üstelik anlam kavram kargasasisi yasiyorsun diyorsunya tümden öldürüyon beni...bu anlam karmasasi sende olmasin herkezi kendin gibi görmüs olmayasin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
bir hikayaleri varmidir bilmiyorum ama,,u dönüsü yapmada üstüne yok...bari söyledigi lafin arkasinda dursun oda ikinci cümlede u dönüsü no 11 de belirtmis bizde yedik demi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
sana haricten gazel okuyorsun diyecegim ama onu bile beceremiyecek kadar mankurtsun, sonra  tebrik ederim kendin gibi bir mankurt partner bulmussun vallahi tipki senin gibi kurdugu cümlelerin kavramlarini bilmiyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Ne hikayesi istiyorsun pusu anlat bakalim derdin neymis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
hikayeleri massallari siz anlatiyorsunuz ben dinliyorum,,senle ilgili yorum yapim dur,,,ay cicegi gibisin sabah günese dogru ceviriyon yönünü aksama kadar boynun kirilacak her yöne dönüyon... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Ay cicegi olmak iyidir boynumuz aya kökümüz topraga dayanir yeterki kabak cicegi olmayalim boynunu boka sokan gelelim sana derdin nedir anlat dönek diyorsun su bu Ben sana yine söyleyim döndügüm bir dönermerdiven yok ayni yerimdeyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Hikaye diyorsun ne hikayesinden bassediyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
davut agam benim kimseyle derdim yok,,olamazda neden olsun,,ama tahammül yok insanlarda hakaretler boll,,hösgörüyü kaybetmisiz budur benim anlatmak istedigim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Kardesim ben seni anliyorum ve simdiye kadarda seninle bir problemimiz olmadi ama diger arkadasa gelince yorumunu yapar yanina abaza aramaz anliyacagin ortaligi karistiriyor kac nicki silindi ve niye burda ondan baska terbiyesiz varmi Yok yorum yaparken yazdiklarina dikkat etsin güzel birsekilde uyarsin terbiyesiz kelimeler kullanirsa karsisindaki ondan daha terbiyesiz cümleler kullanir ne geregi var adamliktan bassediyor önce kendine bakacak sonra baskasini yargilayacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Bos ver salla gitsin gerci sende taniyorsun bakarsin foruma anlarsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Tarlayi yerinden oynatmak kolay degil kurban olmadi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Bos ver senin isler nasil gidiyor franfurtda |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!