|
|
|
Gecenin Sözü |
hayretya ile last-king kardes gurk-lady ne demek istedi bana anlatabilirmisiniz, anlayamadimda ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Araplari cok seviyorsun galiba? ki arapcanin ne zenginligi var onuda cok merak ettim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
salaksin anlama sansin yok ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
gece nedirki ay göstermese yüzünü, gizemler sarmista benim özümü, safak sökecek, günes aydinlatacak benim gül yüzümü. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
benim salak oldugumu anlaman, bende kendini görmenden kaynaklaniyor tebrikler senin icin iyi gelisme. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
O' yazdiklarim sarki sözü degil benim zihinsel üretkenligimdir. dikkatinize. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Peki sen hanginiz tercih edersin ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
yazdigin en güzel cevap buydu  )) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
merhaba no 11 deki aciklamami okuduysaniz umarim ne demek istedigimi anlarsiniz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Kurt koyacayinca köpeklerin maskarasi olurmus dostum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Cümbüsün akort'u bozuk oldugu gibi, mizrap´ta magribinin elinde. birakalim rahatlasinlar.
Dostum kurt kocayinca köpeklerin maskarasi olmaz. O' cakallarin uydurmasi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Ayni karanlik örtsede üstümüzü cahile geciremez olduk sözümüzü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Dogru diyorsun gece karanlik basinca kurt uluyunca cakalin kacmasi köpeklerinde mesken tutmasina benziyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Ben yazdim biliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Eeeee birakalim cakallarda biraz fasit dairelerinde takla atsinlar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Seni adam yerine koyanmi var simdi anir dur burda sacini oksalayanda kalmadi yaninda duranda sen nesin acaba aslanin artigini paylasamayan cakalmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
Sen koltuguda bulamiyorsun cakal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
adamlik küfür edip hakaret etmekmi? neden edepli bir tartisma yürütemiyorsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
sen gitgide dengeni kaybediyorsun farkindamisin..anormal elestiriler anormal sözler,,simdi bu konu nedir...zihindeki düsünceyi anlatmak icin kerhaneyi ne karistiriyorsun,,orda calisanlarin nerden biliyorsun istiyerek yaptigini...bu forum senin giderek dengeni bozuyor,,simdi yine saldiracan biliyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin Sözü |
son dönemde anlamis degilim hakaretler küfürler havada ucusuyor,,,burasi forumdur,,forumda kimse kimse fikirlerini kabul ettirmek icin yazmaz,,fikirlerini sunmak icin yazar....malessef burasida cinnet geciriyorrr  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!