|
|
|
Neden okuyan insanlar yalnizligi tercih ediyor |
Arastirmalara göre cok okumus insanlar normal insanlari asmis bosanma konusunda .Bana kalirsa okumus hanimlar evliligi kaldiramiyor ev isleri cocuk böyütmek bunlara zor geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence beyler okumuş hanımları kaldıramıyor ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanı bencede davul bile dengi dengine demişler ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak hele niye kaldiramasin beyler okumus hanimlari okumus hanimlar evliligi kaldiramiyor mesala sen nasil bir erkegi hayatinda istersin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet statüler değişik olunca paylaşacak konu da az oluyor  şaka etmedim ciddi ciddi yazdığımın arkasındayım ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu ben degilim ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Davut bile dengi dengine demissin encokta onlar anlasamiyor ev isleri cocuklar sitrest yapiyormus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle deme the okumamış bir erkek komplekse giriyor okumuş bayanda ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu saten sen degilsin akillim sana sorduk madem davulu dengi dengine istiyon |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klar gibt es sowas auch bestreite ich doch garnicht ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben aramiyorum ki soruyorsun abı ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He ya psikolojik bozuk oluyor ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana katiliyorum bayanlar islerine öyle önem veriyorlarki Birde isyerindeki problemleri eve kadar yansitiyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi len ordan benim saksım gayet iyi çalışıyor ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiz arasan sanki anlasabileceksin sende isini ve yalnizligi daha cok seviyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne alaka karier sahibi olmus hanimlari isinden ayiramazsin bu okadar kolay degil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abisinim ben zarar gelir demedim gelmeyecegini bende biliyorum ama sorun ev islerinde ve eslerini magdur birakiyorlar yani is önde geliyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin saksi kurnazliga iyi calisiyor birazda ev islerine ve yemeklere calissa sorun kalmiyacak haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Davut abı gece gece kirmayayim diyorum o kalbini ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hemsom bir sorsana okumamışını da buluyorlarmı ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!